• 01/07/2022

Imagine: je loopt in je shortje op je slippers even snel naar de supermarkt. Helaas heb je geen broekzakken, laat staan een handtasje bij. First world problem alert! Portemonnee in de ene hand, telefoon in de andere hand – want jullie zijn onafscheidelijk – en eigenlijk is het ontzettend onhandig. Hoe moet je dan ook nog je boodschappen pakken en verzamelen? Hier hebben ze iets ontzettend handigs voor bedacht. Namelijk de ‘phone wallet’. Deze dienst als portemonnee én als de perfecte (en veilige) plek om je mobiel op te bergen. En laat ik nu net een ontzettend mooie hebben gevonden 😉

Hoiiii! De grootste kluns aller tijden meldt zich. Hoe vaak ik al niet mijn mobiel heb laten vallen omdat ik van alles in mijn handen heb… Deze portemonnee is dan ook een echte uitkomst. Zo ben ik nooit meer mijn telefoon kwijt als ik hem in de – veel te – grote tas heb gegooid. Ideaal. Ook blijft ie nu veel beter beschermd hierin.


Valenta heeft goed z’n best gedaan met dit mooie item! Deze portemonnee is gemaakt van echt leer en straalt kwaliteit en luxe uit. Ook de afwerking is erg mooi


Deze beauty is afgewerkt met gouden details wat perfect met de rest van het uiterlijk. Ook zit er een koord aan waardoor je hem makkelijk om je pols kunt hangen.De binnenkant is goud. Who doesn’t love gold?
Aan de ene kant zit een vakje met rits waarin je bijvoorbeeld kleingeld kunt stoppen. Aan de andere kant is plek voor een aantal pasjes. Middenin vind je het vakje voor je mobiel.


De telefoon zit wel vrij strak in het vakje, maar dat komt omdat ik aan de achterkant ook nog een Slinggrip heb zitten. Ook zal dit komen vanwege die nieuwigheid en zal dit na een tijdje wat ruimer gok ik.


Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe portemonnee van Valenta. Wat mij betreft had het formaat nog een tikkeltje groter mogen zijn. Ik ben een vrouw, wat betekend; lots of pasjes! En hier passen niet heel veel pasjes in. Maar dit is eigenlijk ook het enige ‘minpuntje’. Het uiterlijk maakt veel goed toch?!

Nu ben je vast heel benieuwd waar je ook zo’n mooie portemonnee kunt scoren? Dat kan heel makkelijk en snel via GSMpunt. Dit is een online webshop die al ruim 10 jaar de leukste gadgets en accessoires levert. Of je nou een Galaxy A3 hebt, of een S5 of noem het maar op. Ook als je géén Iphone hebt, maar juist een minder bekend merk, GSMpunt heeft het.