• December 6, 2021

Het is tijd voor iets leuks; een shoplog / new-in artikel, maar dan met een nieuwe naam! Nina’s new in. In dit artikel zie je allemaal toffe dingen voorbij komen die ik de afgelopen tijd heb gekregen of gekocht. Ben je klaar voor een hele hoop beauty, en andere leuke hebbedingetjes?

img_0544

Zoals je wellicht op social media hebt gezien heb ik, en vele anderen met mij, meegedaan aan #echtepostiscool. Dit is opgezet door 2 bloggers; Northflix en Monsieurmango. Je kunt het eigenlijk zien als een swap, maar dan een stukje ‘kleinschaliger’ dan de grote swaps die je voorbij ziet komen. Doordat er geen honderden mensen aan meedoen voelt het ook een stuk persoonlijker naar mijn idee 🙂 Veel bloggers die meedoen ‘ken’ of volg ik, en dat vind ik wel heel leuk! Anway, vorige week ontving ik 2 hele leuke pakketjes. Één van mijn swapmaatje, maar ook een verrassingspakketje. Yes!img_0539 In mijn swap pakket, samengesteld door Doormariska trof ik een hele hoop leuke items aan die perfect bij me passen. Met een mooie blush maak je mij AL-TIJD blij 🙂 Oh, en lipstick. Die doet het ook altijd goed.

img_0540

Bloggers en notitieboekjes… Kan altijd! Je hebt er nooit genoeg van 😉

img_0538

Ennn, nog meer make-up! Ik voelde me zowat jarig 🙂 hihi. Mijn eyeliner was al een tijdje aan vervanging toe, dus het is nu hét moment om dat ding eindelijk een ‘enkeltje prullenbak’ te geven en deze te testen!

img_0436

Toen ik laatst in de stad was om kerstinkopen – ja nu al – te doen liep ik tegen deze leukerds aan! Qua kleur past het niet echt in dit vieze/natte seizoen, maar ach 😉 Ik zag ze bij de TKMaxx en ze waren ook nog eens heel leuk geprijsd, voor maar € 30,- nam ik ze mee!

img_0530

Via CaseCompany mocht ik een hoesje uitzoeken, precies op het juiste moment. Want sinds een paar weekjes ben ik trotse eigenaar van een prachtige Iphone 7. Hoe cool is deze alpaca?! Perfect voor de winter en daarnaast ook gewoon ontzettend grappig 🙂

img_0528

Bij Suszie las ik laatst een review met producten van het merk Erica. Hoewel ik toch wel aardig wat merken ‘ken’, had ik hier nog nooit van gehoord. Ik was nieuwsgierig, vooral vanwege de lage prijzen én het feit dat dit natuurlijke producten zijn. Dat er sinds kort een filiaal geopend is op station Eindhoven kon dan ook geen toeval zijn. Een week later liep ik met mijn mandje door de winkel en nam ik een aantal dingen mee. Waaronder de items hierboven, en op de foto hieronder.

img_0529

Bovenstaande producten gebruik ik nu zo’n 2 weken en ik moet echt zeggen dat ik al verschil merk. Vooral de jeugdbalsem werkt goed! Hierin zit salicylzuur en dit werkt goed tegen onzuiverheden. Als ik de producten uitvoerig heb getest kunnen jullie nog een review verwachten. #nospon

img_0531

Nog meer hoesjes! Eentje met bladeren van een plant die ik niet ken, hihi. En een cactushoesje, want cactussen zijn cool. Dus.

img_0533

Op bovenstaande foto zie je nail art tip sticks. Een hele mond vol 😉  Deze bestelde ik via AliExpress.

img_0536

Om te reviewen voor mijn blog ontving ik 3 deosticks, allemaal in de variant ‘powder fresh’. Deze ben ik nu aan het testen en kunnen jullie nog op mijn blog verwachten. Als je alvast benieuwd bent geworden, je shopt ze bij de webshop : Exclusivescents.

img_0542

Naast het #echtepostiscool pakketje wat ik ontving van Mariska, kreeg ik ook een verrassingspakketje!
Ik mocht via Utsukusy namelijk een aantal items ontvangen, super tof want ik was door reviews van Northflix en Tutje al enorm benieuwd naar dit merk.

img_0541

Kijk dan die prachtige origami figuurtjes, mijn vriend begon er zelfs over! Er is zoveel zorg besteed aan deze pakketjes, ik vind het echt super om te zien. Nogmaals heel erg bedankt voor alle spulletjes. Ik ga hier nog wat mee doen voor mijn blog 🙂

img_0534

Nog een item die ik bestelde bij AliExpress. Mermaid glitter poeder waarmee je elke kleur gellak een bijzonder effect kunt meegeven. Het effect is mooi, en dat voor een paar cent 🙂 Je begrijpt dat er nu alweer een ander kleurtje onderweg is naar mij…


Wat vind je van mijn nieuwe items? Vind jij shoplogs ook altijd leuk om te bekijken?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |

0