• December 6, 2021

Dit artikel bekijken is geheel op eigen risico. Ik kan namelijk niet aansprakelijk worden gesteld voor impulsaankopen die hieruit zullen volgen. Ben je klaar voor een heleboel leuke items…?

img_1016

Geregeld gaat hier de deurbel. In de tijd dat ik hier woon heb ik ook al menig pakketbezorger voorbij zien komen. Tot grote ergernis van mijn vriend, en mijn buren.. Want als er bij ons niemand thuis is, zijn zij keer op keer weer ‘de lul’, hihi.

Ook de afgelopen tijd is er weer één en ander binnen gekomen. Sinds ik de Aliexpress app op mijn telefoon heb geïnstalleerd is het ook geregeld feest in mijn brievenbus. Ook ontving ik een aantal dingen voor mijn blog om te reviewen, dus deze items ga ik je vandaag ook laten zien!

Oh, en by the way. Aan dit artikel zit ook een kleine winactie verbonden. Ben je daar benieuwd naar, scroll dan even door naar beneden 😉

img_1021

Lucky me, ik mocht een aantal chokers ontvangen. Spuit 11 hier, want dit waren mijn allereerste, hihi. Je shopt ze in de webshop van chokerz!

img_1027

Bij Xenos shopte ik laatst al 2 van deze toffe hangers voor in mijn kerstboom. Helemaal klaar voor de kerst hier 🙂

img_1028

Twee weken geleden schreef ik nog een artikel over een hele fijne eos geschenkset, hierbij zat ook deze feestelijke lipbalsem. Deze lipbalsem ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook erg fijn in gebruik zoals we van eos gewend zijn 😉

img_1017

Droogshampoo is één van de weinige haarproducten die ik vaak wel dagelijks gebruik. Ik vind het ideaal om mijn haar mee op te frissen en een suf en sluik kapsel om te toveren in een ‘frisse’ coupe die er nog een dagje tegenaan kan. Wist je trouwens dat deze variant sinds kort aan het vaste assortiment gevoegd is? Je shopt ‘m voor € 4,89 bij Etos en Douglas online.

img_1015

Waar kun je een vrouw blij mee maken?! Juist, een nieuw paar schoenen! Van Est1842 mocht ik een super mooi paar sneakers aan mijn collectie toevoegen. Later deze week kunnen jullie hier een uitgebreid artikel over verwachten.

img_1013

Met Northflix had ik afgesproken om een soort van ‘Sinterklaas swap’ te doen. Wat (blog)spulletjes die ons in de weg lagen en/of items die we nooit gebruikten ruilden we met elkaar. Op bovenstaande foto zie je alvast 2 dingetjes; het oogschaduw palette en de peeling van Dr Pierre Ricaud.

img_1012

Hoe lief?! Northflix stopte er ook een heerlijk zoete parfum van Kenzo bij. Hoe toepasselijk!

img_0998

Twee mooie oogschaduw palettes vond ik ook leuk verpakt terug in doos 🙂

img_1014

Hoe stoer is deze make-up etui van Zumprema? Misschien doet de naam een belletje rinkelen??? Toen ik nog eventjes mega sportief was * ahum* had ik ook 2 hele toffe sportleggings van dit merk. Anyway, ze verkopen dus ook make-up etui’s, en eerlijk is eerlijk? Je hebt hier toch nooit genoeg van? Ik vond dit exemplaar met de skulls erop in ieder geval erg stoer!

img_1023

Een tijdje geleden bestelde ik een aantal leuke patches via Aliexpress. Momenteel ben ik nog op zoek naar een leuk shirt waarop ik deze patches kan strijken. Die ananas is toch super?!

img_1031

Zeeman is goed bezig! Soms verkopen ze weleens wat woonaccessoires, zo ook deze leuke (kerst)hangers. Ik vond ze zo stoer! Ook leuk om eventueel te gebruiken bij productfoto’s.

img_1025 Oké, de sterren nam ik mee hihi.

img_1001 Nog 2 items die ik in mijn swap pakket aantrof; 2 producten Dr. Pierre Ricaud. Al een hele tijd super benieuwd naar dit merk, dus ideaal dat ik het nu kan uittesten. Review anyone?img_1020 Nog een item waarvan je nooit genoeg kunt hebben; lippenbalsems. In elke tas/jas zwerft er wel zo’n ding rond. Zeker met deze temperaturen is het smeren geblazen.

img_1019Razend benieuwd naar deze nieuwe maskers van Garnier die ik laatst uit mijn brievenbus heb lopen vissen. Dit wordt mijn allereerste ervaring met een sheetmask, ever!

img_1022

Nog een Aliexpress aankoopje, deze kwastenset om acrylnagels mee te zetten. Benieuwd hoe ze in gebruik zullen zijn.

img_1029

Een close up van de mooie marble choker, dit is mijn favoriet.

img_1034

And last, but not least; tatatataaaaa. De ‘Heat ’n Eat’ popcorn maker! Ideaal voor de échte popcorn liefhebbers onder ons. Jep, guilty! Dit is een heel leuk voorbeeld van één van de leuke items die je shopt bij Ditverzinjeniet.nl Hoewel deze popcorn maker iets anders werkt als verwacht, vind ik ‘m toch wel leuk om te hebben 🙂 Ik mag er ook één weggeven. Alles wat je hiervoor moet doen is een reactie achterlaten en mij volgen via Bloglovin’. Meedoen kan t/m 13.12. Succes!


En, al hebberig geworden na het zien van deze leuke items…?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest
* dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

0