• 04/07/2022

Tijdens het maken van deze outfitpost was ik erover aan het nadenken hoe ik deze zou noemen. De boots zijn stoer, het tasje is wat sjieker en het bloesje is juist weer lekker vrouwelijk en speels. Eigenlijk een combinatie van diverse stijlen en materialen, of beter gezegd : A little bit of everything. Kijk je weer mee?

Je hebt het misschien al gemerkt, maar de laatste tijd houd ik me steeds meer bezig met fashion. Op mijn Instagram account, maar ook op mijn blog deel ik steeds vaker fashion gerelateerde artikelen. Ik vind het tof om met kleding bezig te zijn, is het niet shoppen, dan is het wel het combineren van de meest uiteenlopende items. Hoewel ik mezelf totaal geen fashionista durf te noemen ben ik wel van mening dat ik de laatste tijd toch wat meer de feeling te pakken krijg en toffe outfits samenstel.

Vorige week ging ik weer eens op pad voor wat outfit foto’s. Ik sleepte mijn vriend mee, verzamelde moed want het was mega koud (!!) en zocht een leuke locatie. Zo zie je maar weer dat je niet perse ver van huis hoeft te zijn voor toffe locaties. Je moet het maar net zien 😉 Een kwartier later hield ik het alweer voor gezien hihi, maar gelukkig zijn er wel een boel toffe foto’s uitgekomen.

Kort geleden bestelde ik een aantal items online bij Otto, waaronder deze mooie blouse van Only. Ik vind vooral de kleur erg mooi, roze maar niet too much. Een beetje tegen het oudroze aan, I like it! Wat ik ook een tof detail vind zijn de ruches op de blouse. Geeft het geheel een speels en vrouwelijk effect.

Bovenstaande tas ligt hier eigenlijk al veel te lang weg te stoffen.. Laatst met opruimen kwam ik ‘m weer tegen en dacht “hey, die heb ik ook nog..”. Het enige voordeel van rommelig zijn, hihi. Soms ontdek je ‘nieuwe’ pareltjes in je eigen garderobe.

Details :

Boots – Sacha shoes
Leren broekje – Viveboutique
Tasje – Primark
Blouse – Only (via Otto)

Ook mijn boots van Sacha konden niet ontbreken! Ze zien er stoer uit en lopen heerlijk, hele goede aanwinst 😉