• 01/07/2022

Ik weet niet of het jullie is opgevallen, maar de laatste tijd ben ik steeds meer met fashion bezig. Ik zal nooit een fashionista worden, maar hey, je moet ergens beginnen toch?! Vandaag wil ik één van mijn nieuwste aanwinsten met jullie delen. Namelijk mijn nieuwe zwarte velvet body van My-Jewellery. Black & Velvet, dat is toch gewoon best of both worlds?

Al een hele tijd ben ik aan het struggelen met mijn kledingstijl. Ik vind het lastig om te bepalen wat ik nu echt leuk vind. Voor de een zal het heel makkelijk zijn, maar voor mij is het heel lastig om mijn stijl te omschrijven. Er zijn zoveel dingen die ik heel tof vind, maar niet alles durf ik te dragen. En daarnaast zijn er ook een aantal dingen die me gewoon niet staan. Althans, dat is mijn mening 😉 Doordat ik vrij klein ben vallen jurkjes en rokjes niet zoals het zou moeten. Dan is het vaak toch allemaal net te lang.. Niet mooi dus! Toch ben ik de afgelopen tijd eens wat gaan experimenteren met nieuwe dingen en dat bevalt me erg goed. Steeds vaker treed ik eens buiten mijn comfortzone en probeer ik eens wat anders. Steeds meer jurkjes en rokjes komen er in mijn kast te hangen en I like it!

Ik vind rokjes en jurken vaak toch net wat leuker dan een broek, ook meteen een stukje feestelijker ofzo. Dat brengt me meteen op de volgende struggle.. Wat voor tops draag je bij een rokje? Meestal stop ik het bloesje of topje in de rok, maar vaak kruipt het er ook weer uit. Of je krijgt zo’n dikke lelijke bobbel, herkenbaar?! In zulke gevallen kan een body heel makkelijk zijn, deze blijft namelijk gewoon op zijn plaats. Erg fijn.

Helaas heb ik geen detailshot van mijn laarsjes, maar ik denk dat je zo al een beeld krijgt. Mocht je ze nog uitgebreid willen bekijken kun je ook even mijn vorige outfitpost bekijken. Ik moet wel zeggen dat ik er mega blij mee ben. Deze Sacha laarsjes zijn echt een leuke toevoeging op mijn schoenen collectie 😉 Je merkt echt verschil in kwaliteit als je ze vergelijkt met laarsjes van bijvoorbeeld Primark. Niet dat daar iets mis mee is, maar ik weet zeker dat deze een stuk langer meegaan.

Naast de toffe zwarte velvet striped body ging ik ook voor de initial oorbellen, so pretty! Vrij subtiel, maar ik hou vaak wel van subtiele sieraden! Van mij hoeft het niet perse meer zo groot en opvallend mogelijk. Deze zijn simpel, maar dat maakt ze juist zo mooi als je het mij vraagt. Jep, ik ben er super happy mee!

De body is aan de achterkant vrij laag uitgesneden wat het geheel een speels en vrouwelijk tintje geeft. Zeker met een feestje of met de feestdagen vind ik dit een heel leuk detail.

Details

Velvet body : My Jewellery *
Rokje : H&M
Laarzen : Sacha shoes
Oorbellen : My Jewellery *
Horloge : Violet Hamden