• November 28, 2021

Vorige week was het weer zover; tijd om een nieuwe outfit vast te leggen voor jullie! Het was koud as hell, maar hey, je moet er wat voor over hebben hé 😉 #bloggerslife

outfit6Ik ben echt van plan om vaker mijn outfits met jullie te delen. Ik merk dat ik het echt leuk vind om te doen 🙂 En het vriendje vind het gelukkig ook niet erg om zo nu en dan wat foto’s te schieten. Nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd of jullie het ook leuk vinden om te zien.

 

outfit2

Ik ben werkelijk gék op deze trui! En het leuke is; hij was cheap! Ik scoorde ‘m voor maar € 12,99 bij Takko.

DSC_0600

DSC_0624

Arm-candy!

outfit3

outfit7

outfit4
| Jas – Vero Moda | Tregging – C&A | Trui – Takko | Boots – Sac2ha | Sjaal – Action |

HorlogeDaniel Wellington – Classic St Mawes
KettingStyle by Melis
A
rmbandLucardi

Over mijn pretty Daniel Wellington horloge schrijf ik binnenkort nog een uitgebreid artikel, dus wil je meer weten; stay tuned! Mocht je niet kunnen wachten en wil je er zelf een scoren gebruik dan de code ‘simplynspecial‘ voor 15% korting!


Ps. mijn haar was under construction, zoals je wellicht hebt gezien haha! Nu is het weer helemaal zoals ik het hebben wil 🙂

Ik ben benieuwd; vinden jullie het leuk om zo af en toe mijn outfit voorbij te zien komen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0