• 04/07/2022

Sinds kort ben ik in bezit van een gloednieuw paar Adidas Superstar! Dikke vette ‘yay’ want mijn klassieke witte paar was inmiddels bijna overleden. Out with the old, in with the new! Vandaag deel ik mijn nieuwste aanwinsten met jullie in een outfitpost.

Ook deze keer was ik weer late to the party. Toen de Superstars trend weer helemaal terug was duurde het nog even voor ik er aan toe gaf. Ik moet altijd een beetje wennen.. 😉 Met heel veel liefde en plezier heb ik mijn witte paar Adidas Superstar gedragen, maar er is een tijd van komen, en een tijd van gaan. Dat laatste is momenteel het geval, want de schoenen zijn na een jaar intensief dragen toch wel aan vervanging toe. Dat ik onlangs de vraag kreeg of ik een nieuw paar schoenen wilde uitzoeken is het voorbeeld van perfecte timing, als je het mij vraagt. Tegen schoenen kan ik geen nee zeggen. Ik ben zwak, als het op schoenen aankomt…


Sooco

Mijn nieuwe liefdes komen van de webshop Sooco. Bij Sooco heb je de keuze uit ruim 1500 modellen van 100 merken. als je hier niet kunt slagen weet ik het ook niet meer! Grote kans dat je de webshop al eens ergens voorbij hebt zien komen, is het niet op Facebook, dan is het wel via Instagram. Het volgen van de webshop is op eigen risico trouwens 😉 Ik kan je niet garanderen dat je hopeloos verliefd wordt op een mooi – en wellicht onnodig ? – paar schoenen. Met alle gevolgen van dien…

Mocht je liever de fysieke winkel bezoeken, dan kan dat enkel in Enschede. Het is maar dat je het weet.

Tip : schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang € 5,00 korting op je eerste bestelling. Dat maakt die onnodige aankoop toch net wat aantrekkelijker 😉

Ik ging opnieuw voor Adidas Superstar. Ik vind dit een stoer en sportief model, maar daarnaast ook erg comfortabel. Aangezien ik de witte al had gehad ging ik deze keer voor zwarte. En dan niet zomaar zwarte, maar met een bijzondere stof. Een stuk dunner en zachter. Eerst twijfelde ik eventjes, maar nu vind ik het materiaal juist super tof. Dat maakt ze net wat anders dan anders.

Een dagje spontaan naar de dierentuin, dat doen we gewoon 😉 En wat trek je dan aan? Je nieuwe schoenen! Wellicht niet de meest verstandige keuze (want: zand, stof en vuil) maar hey, ik zou mezelf niet zijn als ik niet af en toe van die onhandige keuzes maak! Uiteindelijk hebben ze het goed overleeft, een nat doekje doet wonderen.

Omdat het weer een beetje wispelturig was besloot ik toch maar een trui aan te trekken. Aangezien ik het chronisch koud heb, was dit wél een verstandig besluit 😉 Ook deze was nieuw, dus natuurlijk moest deze aan.

Ook mijn nieuwe rugzak ging mee! Hij is van donkergrijs denim stof en geeft mijn outfit een subtiele stoere uitstraling. Ideaal wanneer je een dag op pad gaat, zoals ik in dit geval naar de dierentuin. Dit vind ik dan net wat fijner dan een handtas die vaak in de weg zit.

De broek is een oudje, zo oud dat er een gat in zit. Grapje natuurlijk 😉 anno 2017 betalen we gewoon voor gaten. Doen we gewoon!

Ja, ik ben dol op de outfit. En dol op mijn schoenen. Een keer wat anders dan wit met zwarte strepen.

Tja, en dit schatje kon ik jullie niet onthouden. Ik moest gewoon 1 foto delen met jullie 😉 Of je nu wil of niet.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze stoere Adidas Superstars scoor je dus via Sooco voor € 99,95