Geen widgets gevonden in de zijbalk
Outfit | Mijn nieuwe crossbody van Patrizia Pepe

Waar mijn hartje sneller van gaat slaan? Daar heb ik wel een antwoord op! Als we het hebben over materiële zaken dan staat mijn nieuwe crossbody tasje van Patrizia Pepe zeker weten hoog op dit lijstje. Vandaag een outfitpost met mijn nieuwste aanwinst in de schijnwerpers.

Hoewel mijn liefde voor schoenen net een tikje groter is kan ik toch ook wel heel erg blij worden van een nieuwe tas. Met tassen is het eigenlijk net als met schoenen. Niet elk paar schoenen is geschikt voor iedere gelegenheid, en zo geldt het ook voor tassen. Als ik ga shoppen neem ik het liefst een klein tasje mee, maar voor naar mijn werk heb ik een wat ruimer exemplaar bij me. En tja, vrouwen willen kunnen kiezen 😉 Dus een tasje meer of minder..

Inmiddels heb ik de tas alweer een paar weekjes in bezit en kan ik niet wachten om ‘m met jullie te delen!

Patrizia Pepe – Crossbody – € 219,-

De tas is helemaal van leer en heeft – voor mij – het perfecte formaat. Ideaal voor op stap, of tijdens het winkelen. Gewoon wanneer je niet teveel spullen wil meesjouwen 😉 Ik vind de ketting een mooi detail van de crossbody van Patrizia Pepe. Helemaal omdat je ‘m op twee manieren kunt dragen. Gewoon lang, maar ook kort.

Specificaties:

  • Hoofdvak met overslag en druksluiting
  • Insteekvak
  • Acht pasvakken
  • Verstelbare schouderriem
  • Handvat
  • Afmetingen (bxdxh) 20 x 8 x 12 cm

Je kunt de ketting namelijk ook zo ‘dubbel’ dragen waardoor je ‘m wat hoger draagt. Wat mij betreft kun je alle kanten op met deze tas van Patrizia Pepe. Ideaal voor een avond uit, maar ook erg geschikt voor tijdens het winkelen.

Pasjeshouder – Ted Baker – € 39,-

Lucky me, want ik ontving ook nog een toffe pasjeshouder van Ted Baker. Ideaal voor wanneer ik bovenstaande tas meeneem. Dan hoef ik niet te sjouwen met mijn lompe, grote portemonnee, maar houd ik nog ruimte over voor andere dingen. Ook wanneer ik naar bijvoorbeeld festivals ga vind ik het handig om zulke kleine portemonnees (of pasjeshouders) mee te nemen, omdat deze zo weinig ruimte in beslag nemen. Deze stop je makkelijk in je (kleine) tasje, maar zorgt er toch voor dat je je geld veilig hebt opgeborgen. Wat een leukerd is het, hè?!

Unique Bags & Travel

Ik heb deze prachtige tas en pasjeshouder mogen ontvangen via Unique Bags & Travel. Als je kwaliteit en exclusiviteit belangrijk vindt zit je helemaal goed bij deze webshop. Mocht je liever in een fysieke winkel willen shoppen dan kan dit in Bergen op Zoom, Breda of Rotterdam. Naast tassen kun je hier ook terecht voor bijvoorbeeld koffers en trolleys. Unique Bags & Travel heeft een onderscheidende uitstraling, exclusieve merken én een hoogwaardige serviceniveau.

Outfitdetails

  • Top : Primark
  • Rokje : H&M
  • Boots : Sacha shoes
  • Horloge : Violet Hamden

Door admin