• 01/07/2022

Ik doe het veel te weinig, maar daar ga ik verandering in brengen! “Waarin”? hoor ik je denken… Mijn outfit aan jullie showen! En daarmee begin ik vandaag 🙂 Ik had met een vriendin afgesproken om lekker in het park te gaan fotograferen. Yay voor ons, want het was heerlijk weer. Iets minder prettig was de felle zon, want dit is toch wat lastiger fotograferen. Toch ben ik van mening dat het goed gelukt is. Kijk je mee?

Ik wil er wel even bij zeggen dat dit geen extreem fashionable outfit is, maar wat nieuwe items gecombineerd met mijn favoriete jeans. Ook ben ik lichtelijk onzeker om dit te plaatsen en gaan er van allerlei gedachtes door me heen, als ; “is dit wel leuk genoeg, sta ik er wel leuk op”? But I did anyway!  Schoenen: Nike Thea Top: Primark (huidige collectie | Jeans: Primark (huidige collectie)Armband: Zeus | Ring: Buddha to Buddha | Horloge: Guess