• November 28, 2021

Ik ben zo blij dat het eindelijk lente is! Niet alleen omdat ik nu weer op ons balkon in de zon kan liggen, maar ook omdat het eindelijk lekker weer is om de deur uit te gaan en outfit foto’s te maken voor mijn blog! Vandaag dan ook weer na lange tijd wat foto’s van mijn lente outfit 🙂

outfit1

Twee weken geleden was het heerlijk weer! Ik was lekker vrij en besloot hier met een vriendin gebruik van te maken en we gingen op pad om wat foto’s te maken. Fotograferen in de felle zon is nog best lastig dus we moesten steeds wachten tot de zon zich weer even verstopte achter een paar wolken, hihi. Desondanks ben ik heel blij met deze foto’s!

outfit2

Ik droeg deze dag eindelijk weer eens mijn korte leren jasje. Lovely! Hieronder droeg ik mijn nieuwe shirt die ik in de sale kocht bij KIK, voor maar € 4 euro ging deze met mij 😉

outfit8

En natuurlijk kunnen mijn Superstars niet ontbreken. Ja, niet heel origineel misschien, maar daardoor niet minder leuk! Ik ben hier namelijk nog steeds erg blij mee 🙂

outfit3

Tip: mocht je ook kleine voetjes hebben kun je deze namelijk op de kinderafdeling scoren. Scheelt je toch weer in prijs! De mijne kocht ik bij Sneakers.

outfit4

Het shirt heeft lederen details op de schouders. Vrij subtiel, maar hierdoor krijgt het shirt toch een leuke, stoere uitstraling!

outfit7

Ik draag een jeans die ik in de sale kocht bij Coolcat. Nu hoor ik je denken “Coolcat? is dat niet zo’n winkel die leuk is als je 12 jaar oud bent”? Ja, 75% procent van wat er in die winkel hangt is niet mijn smaak, maar sommige items ook wel. Net zoals deze broek 😉 En als ik iets mooi vind, dan koop ik het.

outfit5

Wat zijn ze nu nog mooi wit hé 😉

outfit6

Het zwarte jasje kocht ik – way back – eens bij de Only. Perfect voor het weer deze dag!


Wat vind jij van mijn outfit?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0