• 01/07/2022

Officieel is het winterseizoen in volle gang, maar daar lijkt het niet bepaald op… But I don’t mind! Want nu kan ik alsnog outfit-foto’s schieten zonder bijna te bevriezen, hooray. Kijk jij mee naar mijn ‘niet zo winterse outfit’?

In mijn vorige outfitpost liet ik al weten dat ik het vaker wilde doen omdat ik het zo leuk vind. Tadaa! Vorige keer was het ontzettend koud, brrr. Des te beter was het nu, ideaal weer zonder stijve gezichten of klappertanden 😉

Sinds kort ben ik in bezit van een té leuk en fluffy jasje van Vero Moda. Ik was al langer op zoek hiernaar, maar heb nooit een leuke kunnen vinden. Till now! Ik won bij vanessa namelijk shoptegoed die ik kon besteden bij Sans-online. Nog geen dag na ontvangst van dit tegoed was er al een pakketje naar mij onderweg… Ik was stiekem wel bang dat het model niet bij mij zou staan, mede doordat ik redelijk klein ben.

Toen het jasje binnenkwam en ik het eenmaal aanhad dacht ik “nooo! het is precies zoals ik verwachtte. Te groot”. Nou ja, te groot is misschien een groot woord. Maar het jasje was in ieder geval een beetje buiten proportie. Maar vooral wat aan de lange kant. Gelukkig heb ik een hele handige schoonmoeder dit wel even wilde fixen voor mij 😉

Ik ben echt gek op mijn boots. Daarom is het des te jammer dat ze niet super fijn lopen. Toch neem ik dat meestal voor lief en trek ze alsnog uit de kast 😉

I like ripped jeans and I cannot lie…!

Details
Jasje | Vero Moda
Trui | C&A
Broek | C&A
Sjaal | Merkloos
Laarsjes | Bershka
Armband | Lucardi
Horloge | Daniel Wellington
Tas | H&M