• November 27, 2021

Het liefst zou ik hier een heel spannende intro neerzetten, maar dan zou ik liegen ;). Mijn afgelopen was namelijk niet zo spectaculair. Naast werken heb ik namelijk niks bijzonders gedaan. En weet je wat? Dát is ook weleens lekker. Wil je weten hoe een gewone random week er voor mij uitziet? Klik dan even verder!

photodiary37

Mijn afgelopen week bestond voornamelijk uit werk. En naast het werk was ik veel thuis te vinden. Soms heb je van die dagen hé 😉 Zeker nu de herfst in aantocht is ben ik toch al gauw wat ‘huiselijker’. Meer thuis, avondjes met dekentjes op de bank en een grote kop thee. Dát is fijn. Het weekend was ik vrij en kwamen mijn ouders op bezoek. We brachten wat bezoekjes aan kringloopwinkels want dat vinden wij allemaal heel leuk om te doen hihi.

Booly ging naar Qbase festival dus ik was alleen thuis zaterdagavond en nacht. Toch vreemd hoor! Eerste nachtje in dit huis zonder hem. Ook omdat wij echte partymaatjes zijn en overal samen naartoe gaan normaal gesproken. Maar ik vond het niet zo’n leuk feestje dus besloot niet mee te gaan. Moet kunnen toch! Het is goed om elkaar ook af en toe wat ruimte en vrijheid te geven. Ik heb lekker op de bank gehangen, Netflix op, hondje en dekentje. Happy me!

– Ook behaalde ik de 1000 volgers op Instagram, yay! Wat een mijlpaal. Volg jij me al? –

polaroid
Ook al lijkt het buiten herfst, een zonnebril komt altijd van pas! Heb jij de review al gezien?

wpid-img_20150909_112451.jpg
Rode nagels en fluffy vestjes. Thins I love!

wpid-img_20150909_175959.jpg
Koopje! Vorige week waren deze vrolijke schatjes in de aanbieding bij Etos. Voor maar 1,- per stuk nam ik ze mee. Score.

wpid-img_20150910_200410.jpg
Deze parfum is heerlijk. Zeker voor in het najaar. Gelukkig is ie refillable!

wpid-img_20150911_105056.jpg
Selfie-time!


Gezelligheid op tafel! Love it 🙂

wpid-20150906_000706.jpg
Gek beestje hé…

wpid-img_20150907_123404.jpg
Dagje vrij besteden wij zo! Samen op de bank, hondje tussen de benen, laptop op schoot.

wpid-img-20150912-wa0003.jpeg
Nee, geen gezinsuitbreiding. Deze speeltjes zijn van de kringloop, voor de papegaaien. Die spelen hier namelijk graag mee hihi.

wpid-img_20150911_214911.jpg
Jeej! We hebben eindelijk een hotel geboekt voor een weekendje weg. In oktober is het zover! Can’t wait. Hopelijk is er een bad <3

wpid-img-20150908-wa0005.jpg
Ieuw! Zie je dat appartementencomplex? Ja? Daar wonen wij dus. Er zou een slang ontsnapt zijn, maar achteraf bleek de slang in eigen kelder te zitten. Een hoop ophef om – achteraf – niks hihi.


Kijk dan, wat een moppie. Vind het zo’n scheetje <3 Petekindje van mij.

Een rustige week heb ik fijn afgesloten met een lazy sunday! Couldn’t be better <3


Hoe was jouw afgelopen week? Ik ben benieuwd! 

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0