• November 28, 2021

Zo rustig als de vorige weken zijn geweest, zo druk was de afgelopen week! Druk met werk, bloggen, maar vooral allemaal leuke dingen. Ik ging een avondje uit, at sushi met heel leuk gezelschap en sloot de week af bij bbq- en grillrestaurant Amigo’s. Neem je ook een kijkje in mijn heerlijke drukke week?

personalphotodiary39

Dat het een druk weekje ging worden wist ik al, maar daardoor vloog het weekend ook letterlijk aan me voorbij! Ik luidde het weekend in met een sushi-avond, so jummy. Moe en voldaan (met de nadruk op VOL) dook ik die avond mijn bedje in. Perfect begin van het weekend hoor! Zaterdag en zondag was het de bedoeling om het huis eens flink onder handen te nemen. Dit was er de laatste weekjes een beetje bij ingeschoten. Voelt altijd zo fijn als het dan weer helemaal netjes en fris is.

In de avond had ik met collega’s afgesproken om wat drankjes te doen en vervolgens een kijkje te nemen bij Cult & Tumult hier in Veldhoven. We hebben ons goed vermaakt en ontzettend gelachen die avond. Dit artikel schrijf ik dan ook met een kleine kater, zegt genoeg toch 😉

Gelukkig hebben we afgelopen weekend ook nog een gaatje gevonden om even bij de papegaaien te gaan kijken in Zoo Veldhoven. We hebben een jaarkaart, maar aangezien het niet zo vaak meer lekker weer is besloten wij daar toch nog even gebruik van te maken. Wat was het weer gezellig, as always <3

DSC_8733

Nieuwe trui! Wat een gedoe was dat trouwens. Ik deed een bestelling bij de webshop van Colourful Rebel, er was namelijk flinke sale. Vervolgens kreeg ik een mail met de mededeling dat er een foutje was en ik items heb kunnen bestellen en kopen, die eigenlijk niet meer voorradig waren. Maar of het nu om alle items ging die ik had gekocht konden zij mij niet zeggen. Ik moest maar afwachten of, en wat ik zou ontvangen. Alweer een aantal dagen later heb ik nog steeds (!!!) geen reactie op mijn mail. Beetje jammer! Mijn eerste ervaring met deze webshop was dus best slecht.

rp_20150922_192234-e1443039626610-768x1024.jpg

Ik bracht een bezoekje aan Ikea, en schreef vervolgens een artikel hierover. 25 gedachtes die ik heb tijdens een bezoekje aan de Ikea. Heb jij ‘m al gelezen?

herfstlakjes

Nog op zoek naar mooie lakjes passend bij de herfst? Ik laat ze jou zien 😉

DSC_8764
Kroelen met mijn vriend <3

DSC_8778

wpid-20150926_133924.jpg

Yeah! Nieuwe dekens gekocht inclusief dekbedovertrekken. Meteen wat lampjes opgehangen.

wpid-20150922_182658.jpg

Kenzo besloot om gewoon lekker op tafel te gaan liggen. Joh, waarom ook niet.. Gek beestje!

wpid-img_20150926_193537.jpg

Eindelijk mijn nieuwe peplum top kunnen dragen. Vind ‘m nog steeds zo leuk.

wpid-img_20150926_144931.jpg

Kaartje wat bij het theepakket zat die ik ontving van lieve Marion! Zo lief <3

wpid-img_20150923_083953.jpg

Fijnste product voor mijn haar! Deze gebruik ik trouw al een paar jaar. Biosilk rocks!


Wat een top week, met een geweldig weekend als afsluiter <3 Goede combinatie van ontspanning, leuke dingen, verplichtingen & lekker eten. Love it!

Heb jij nog kunnen genieten van het nazomerweer? 

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0