• 01/07/2022

Ken jij de gezegde “beter verwend, dan verwaarloosd”? Daar kan ik me helemaal bij aansluiten! Ik vind het heerlijk om Kenzo, en onze andere huisdieren af en toe lekker te verwennen. Uiteraard met heel veel liefde, maar soms ook met snacks en speelgoed. Onlangs kwam er een grote doos binnen met items voor onze huisdieren. Kijk je mee naar wat wij ontvingen van Ranzijn?

Ranzijn.nl is een webshop met allemaal producten voor tuin & dier. Tevens kun je ook in diverse filialen terecht, maar helaas zit er geen bij mij in de buurt. Je kunt bij deze webshop terecht voor de meest uiteenlopende producten. Van tuinmeubilair en tuingereedschap, tot diverse producten voor je huisdier. Dat ik in deze webshop ging slagen wist ik meteen!

Aangezien wij een hond hebben, een goudhamster en 2 papegaaien kon ik hier lekker shoppen. Zo af en toe is het namelijk gewoon fijn om je dieren wat extra’s te kunnen geven. Een keer wat anders dan anders, gewoon omdat het kan. Zo verwende ik Kenzo met een nieuwe mand, want die had hij nog niet genoeg *sarcastisch bedoeld uiteraard*. Meneer ligt graag onder een dekentje dus ik koos een mand waar hij zelf helemaal in kan kruipen.

Ook kreeg hij nog wat lekkere snacks, want naast slapen maak je Kenzo ook heel blij met lekkers!

Voor de papegaaien bestelde ik een kleine zak voer met pepertjes, wat ei-voer en nog snack-stokjes met zaadjes erop. Ja, ook zij werden weer lekker verwend. Beetje jammer dat Einstein het leuker vond om zo’n snack-stokje meteen in tig stukken te bijten ipv deze ook echt op te eten, maar ach 😉 Belle genoot er zichtbaar van!

Last but not least, besloot ik natuurlijk ook voor Lisa de hamster wat lekkers te bestellen. Voor haar bestelde ik hamster-watten, hiermee bouwt ze haar eigen nest. Omdat het zaagsel wat wij hebben bijna op is heb ik hiervan ook een zak besteld. Stukken goedkoper dan waar ik dit normaal gesproken koop, ideaal. Het fijne is ook dat als je online besteld natuurlijk niet zelf hoeft te sjouwen. Wat mij betreft wel een pluspunt!

En om te snacken kreeg Lisa een doosje met heerlijke wafels 🙂

Mijn ervaring met Ranzijn
Ik heb een positieve ervaring met mijn bestelling bij Ranzijn. Het werd snel geleverd en ik werd netjes op de hoogte gehouden. Ik kreeg al snel een mail met de mededeling dat 2 producten niet voorradig waren op dat moment. Deze zouden nog nageleverd worden zonder extra kosten. Ik vond het erg fijn om dit vooraf te horen en niet pas op het moment dat mijn bestelling geleverd was. Al vrij snel kreeg 1 van de 2 ontbrekende producten, helaas was het laatste product nog steeds niet op voorraad. Ik kreeg de optie om te wachten of een ander product te kiezen. Ondanks dat ik geen haast had koos ik een ander product die uiteindelijk de volgende dag al werd bezorgd.

Hoewel niet alles in één keer geleverd werd ben ik dik tevreden. De bezorging is snel en je wordt netjes op de hoogte gehouden. Als iets niet op voorraad is wordt hier netjes over gecommuniceerd en opgelost. Het assortiment is groot waardoor je genoeg keuze hebt. Top!


Ben jij al bekend met Ranzijn?