• November 28, 2021

Heel veel leuke dingen heb ik ondernomen afgelopen week! Na lange tijd kletste ik weer bij met een vriendin, at sushi met een ander vriendinnetje en tot slot gingen we bij mijn ouders op bezoek om de verjaardag van mijn vader te vieren. In deze diary laat ik het je allemaal zien 😉

photodiary58

Ja, ja, de week begon goed! Maandag was ik namelijk lekker vrij. Dat is dan weer een voordeel van onregelmatig werken. Dat je soms vrij bent op momenten wanneer ánderen aan het werk zijn. Vaak is het andersom 😉 Lekker hoor, om op maandag geen vervelende wekker te moeten horen. Even later stond ik alweer het bed op te maken en het huis bij te werken. Er zou een vriendin van mij langskomen om wat te komen drinken en bij te kletsen, gezellig!

Verder heb ik in de middag nog wat boodschappen gedaan en kocht ik 2 nieuwe broeken, het was weer nodig (ja, echt). Vervolgens heb ik de hele middag weinig gegeten want ‘s avonds was het tijd voor… sushi! Met veel honger vertrokken we naar Eindhoven om bij sushi restaurant Mint te gaan eten. Het was weer lekker als altijd, dikke aanrader! Van deze dag komt er later deze week nog een plog online.

Vervolgens 4 dagen bikkelen op het werk en op vrijdagavond kon ik eindelijk “TGIF” roepen! Mijn vriend had een avond karten met zijn op de planning. En weet je, stiekem vond ik dat niet zo erg. Zo af en toe is het namelijk heerlijk om lekker alleen thuis te zijn. Lekker tv kijken, laptop op schoot en doen & kijken wat jij wilt.

Zaterdagochtend ging weer vroeg de wekker, althans, vroeg voor een vrije zaterdag 😉 Om 9.30 zaten we alweer in de auto richting mijn ouders. Zulke bezoekjes vind ik altijd heel gezellig, ik keek er al een tijdje naar uit. Mijn vader was vrijdag jarig dus een bezoekje was wel op zijn plaats. Omdat een bezoekje altijd gepaard gaat met een shoppingtripje naar de stad was het ook deze keer weer het geval. Met een lang boodschappenlijstje die ik op verzoek moest meebrengen verdween ik met een winkelwagen de DM in. (1 uur later….)

wpid-20160126_164903.jpg

Kenzo die tijdens het koken lekker bij mij in de keuken ligt 🙂 Gezellig!

wpid-20160128_093418.jpg

Luiwammes!

wpid-20160130_093755.jpg

Ik maakte een selfie. Vriend kijkt me raar aan. Ik vraag “wil je ook op de foto”? Vriend zegt “neeeeee!”. – Klik – klik. Hij had er zin in, dat zie je wel…

Mijn ouders hebben van alles in huis. Zo ook deze vreemde pop. Deze stond in de logeerkamer, maar Booly vond het maar niks dat ie werd aangekeken door deze dame. Dan maar even een gekke foto haha.

wpid-20160131_161223.jpg

Kenzo met zijn gekke bek!

wpid-20160130_152403.jpg

KIKO! Hier kon ik natuurlijk niet voorbij lopen zonder even binnen te kijken. Ik bedoel, zie je dat roze bord?!

wpid-20160130_142033.jpg

Eten bij Banana Leaf hoort er ook standaard bij 😉

wpid-20160130_134042.jpg

Welkom in regenachtig Essen!

wpid-20160130_184544.jpg

Trend it up

wpid-20160130_184615.jpg

LE bij Essence. Ik heb hier trouwens niets van gekocht, was niet echt zo enthousiast hierover.

rp_styletone1-1024x686.jpg

Heb jij de inhoud van de nieuwe Styletone box al gezien?

wpid-20160130_154025.jpg

Ook even spieken bij MAC en Kiehl’s! Eerlijk is eerlijk, luxe producten geven nou eenmaal een speciaal gevoel!


Ben jij weleens in Essen geweest om te shoppen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0