• November 27, 2021

Mag ik het ook even zeggen?! Nee? Ik doe het lekker toch; time flies. Het is zo ontzettend/mega/enorm cliché, I know. Maar iedere week weer verbaas ik me erover als ik een nieuwe photo diary in elkaar zet. Daarom des te belangrijker om even stil te staan en terug te blikken op de leuke dingen die we mee maken 🙂 Afgelopen week ontving ik een aantal pakketjes, ging ik naar de film en kon ik nog heel even wat zon mee pikken. Ik laat het je weer allemaal zien!

photodiary76

Ook afgelopen week was weer lekker druk. Ik blijf het zeggen volgens mij… Ach, dat is vast en zeker heel herkenbaar voor de meesten, toch? Ik was wederom lekker druk met werk, had een aantal leuke dingen gepland staan en kon nog wat zon meepikken, heerlijk.

De pakketbezorger wist mij wel te vinden afgelopen week. Wat een hoop pakketjes haha. Zo ontving ik ook mijn pakketje voor #echtepostiscool. Een leuk initiatief opgezet door Northflix en Monsieurmango waarbij je een lootje krijgt met een naam waarvoor je aan de slag mag. Eigenlijk een soort swap, maar dan anders 🙂 Inmiddels heb ik alweer 2 x meegedaan en vind het nog steeds erg leuk om te doen. Je voelt je gewoon een beetje jarig! De bedoeling was dat iedereen zijn/haar pakketje op zaterdag 4 juni ‘tegelijk’ zou uitpakken. Je voelt hem al aankomen hé? FAILED! Ik kon me niet bedwingen en omdat ik zaterdag belachelijk vroeg op moest staan vond ik dat ik wel een goed excuus – of zoiets – had om mijn pakketje nét iets eerder open te maken. Wat was ik verwend door lieve Tutje. Ze had enorm haar best gedaan! Die parfum sample ook met Kenzo <3 Te leuk! De geur is overigens heerlijk. Deze gaat er zeker nog in full size formaat komen voor the boyfriend. Mocht je nu benieuwd zijn en/of wellicht ook mee willen doen indien er een deel 3 komt van #echtepostiscool raad ik je aan om Northflix en/of Monsieurmango te volgen zodat je als eerste op de hoogte bent.

snapchat-1823676774999442433.jpg

Meisje met de mooie ogen, haha. Toen had ik al een vermoeden!

img_20160605_144345.jpg

Kijk dan hoeveel ik kreeg!

20160601_153303.jpg

Hierboven zie je mijn cadeautjes ingepakt 🙂 Best leuk, al zeg ik het zelf.

Donderdag had ik een leuk dagje gepland met een vriendin. We vertrokken al in de ochtend richting Eindhoven centrum voor een dagje shoppen en lunchen samen. Even er tussenuit en wat leuks doen, dat hoort er ook bij! Ik bestelde een Spaanse tosti met salami en pepertjes. “Klinkt spannend” dacht ik. Toen mijn tosti arriveerde besloot ik gelijk even ‘op zoek’ te gaan naar mijn pepertjes. Tevergeefs. Deze waren spontaan vergeten door de kok. Bummer! Het smaakte ook zonder pepertjes prima en met een drankje voor het ongemak was ik ze al gauw weer vergeten 😉
Uiteindelijk plakten we er ook nog een lekker romantische film achteraan, genieten hoor. Ik vind animatie, actie of horror leuk, maar af en toe moet je gewoon even lekker wegdromen bij een ontzettend kleffe – en voorspelbare – romantische film, toch? We keken naar ‘All roads leed to Rome’.

20160602_121639.jpg

Daarnaast ontving ik nog een tof pakket, namelijk de doorgeefbox van Dalinka. Hierin zitten allemaal leuke beauty-spullen zoals make-up en dergelijke. De bedoeling is dat je er wat leuke items uithaalt en er vervolgens ook wat moois voor terug stopt. Die mooie blush die je toch niet gebruikt? Yes, die kan ook in deze box. Ongebruikte spullen liggen niet meer te verstoffen, je kunt er iemand anders blij mee maken. Super tof! De inhoud was erg leuk, heb er weer een aantal mooie items bij!

20160602_171907.jpg

Het weekend stond voor de deur en het beloofde week ‘lekker’ druk te worden. Zo moest ik op vrijdag tot 21.00 uur werken en stond ik zaterdag alweer om 6.30 naast mijn bed. Ugh, even een tegenvaller hoor. Zeker als je vriend nog lekker in bed ligt te stinken en jij er alweer uit moet. Verschil moet er zijn, zullen we maar denken… Om 15.00 uur was ik alweer klaar en verruilde ik mijn warme werkkleren voor een mooie bikini en plofte ik nog even op mijn ligstoel op het balkon. Niet veel later werd het donker en grauw, onweer was coming! Man, wat een weer! Die regen en hagel was echt niet normaal. Zo’n grote hagelstenen heb ik nog nooit gezien, echt gewoon 1,5 cm groot.

20160530_172108.jpg

Food! Ik maakte gekruide kip met mexicaanse groenten 🙂20160530_142839.jpg

Princes Jillz 🙂

20160531_175644.jpg

Ik maakte een vegetarische couscous salade naar het recept van Anna, smaakte heerlijk!

20160601_180929.jpg

Eten bij mijn schoonmoeder vind ik altijd fijn. Lekker aan kunnen schuiven blijft toch wel luxe hoor. Helemaal als we als toetje Ben & Jerry’s krijgen.

20160530_134126.jpg

Even met een vriendin een broodje doen en wat drinken bij Hema. Béétje jammer dat hierdoor mijn spalkje los is geraakt en ik na 1 (!!) week alweer bij de ortho zat.

20160602_093959.jpg

Outfit of the day inclusief genezen tattoo. Me happy!

20160602_103701.jpg

Hallo Primark, long time no see!

20160603_211248.jpg

Nog een paar pakjes 🙂 Soon on the blog.

20160604_105458.jpg

Passievrucht is echt mijn lievelings fruitsoort, ever. Het ziet er een beetje vies uit, maar het smaakt zo lekker. En de yoghurt is ook heerlijk, aanrader.

img_20160601_161134.jpg

Tja, gewoon één of andere debiele Snapchat foto (Nientje1)

a6-01.jpeg

Heb jij de review van o.a. deze Australian Gold continuous spray al gezien?

snapchat-7347269959727486894.jpg

Ook deze week wordt het weer lekker druk. Er staan 3 (!!!) etentjes gepland deze week, een uitje naar de dierentuin en ik hoop ook nog een gaatje te vinden om naar de bios te gaan. Er komen leuke nieuwe films uit!


Wat voor leuks heb jij gepland deze week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0