• November 28, 2021

Precies wanneer je denkt dat het niet leuker/gekker/beter kan, besef je dat het wél kan! Hoewel ik een heerlijke eerste vakantieweek erop heb zitten heeft nummer 2 mijn verwachtingen toch nog overtroffen. Deze begon met dikke paniek, een lege TomTom en wij in the middle of nowhere. Woeps?!

photodiary88

Ze zeggen weleens “een goede voorbereiding is het halve werk”. Man, daar ben ik het zo mee eens! Echter ligt het vaak niet eens aan mijn voorbereiding, maar meer aan de uitvoering. Daar gaat het nog weleens mis. Checklists, to-do lijstjes, ik heb het allemaal. Maar als je er vervolgens niets mee doet… Tja, daar ga je al. Anyway, om een lang verhaal kort te maken : we zijn slecht voorbereid op vakantie gegaan, haha. Dat mocht de pret niet drukken, maar we hebben wel letterlijk zitten vloeken, en ik zelfs zitten huilen…

Maandag stapten we – uiteraard – weer later uit bed dan gepland. Nog een hoop last minute voorbereidingen voor vertrek en uiteindelijk zaten we om half 11 fris en fruitig in de auto naar Winterberg. Na een prima rit waren we dan eindelijk bijna op plaats van bestemming. Er waren zelfs al bordjes die “Winterberg” aangaven. Tot ineens de navigatie uitviel… Zoals altijd wilde ik de oplader uit het dashboardkastje pakken. Het duurde slechts een paar seconden voordat ik doorhad wat er aan de hand was. Je raadt het al, oplader nergens te bekennen. En mijn vriend nog zeggen “hoe kan dat, ik heb ‘m helemaal opgeladen”?! Uhm, wat denk je zelf. We zijn al dik drie uur aan het rijden, dacht je soms dat we zonder lader heen en terug kunnen rijden?! Uiteindelijk toch maar de bordjes gevolgd en eenmaal in Winterberg besloten we naar een informatiepunt te rijden. Daar kregen we een kaart van Winterberg en dan zou alles goed komen. Dachten we…

Ik had het allemaal opgezocht en ons vakantiehuis heet “Haus am Walde”. Hartstikke leuk, beetje jammer alleen dat er blijkbaar meerdere zijn die zo heten. Uiteindelijk stonden we bij het verkeerde huis, meh. Toen maar besloten om Maps aan te zetten vanuit de mobiel, zo gezegd zo gedaan. Deze stuurden ons één of andere steile (!!!) berg op en weer terug. Echt zo’n weg waar nooit een auto rijdt, inclusief asociaal diepe kuilen en al. Na 7 kleuren stront waren we weer beneden en nog niet op de plaats van bestemming. Help! Het huilen stond me nader dan het lachen. Inmiddels waren we al 5 uur onderweg ipv 3. Niet veel later kwamen we toch eindelijk bij ons huisje aan. Zucht. Achteraf wel grappig, maar toen kon ik echt niet lachen hoor 😉

20160824_174838.jpg

Omdat we zin hadden in pizza… En nee, de pizza ligt niet op tafel haha. Op de foto lijkt het alsof 😉

20160824_213900.jpg

Toch nog even een filmpje kijken via Netflix 🙂

20160825_122009.jpg

Daar lagen we dan, in de hitte! Het was goed vertoeven hoor. Zonnen tot je het niet meer uithoudt, in het water plonzen en repeat 😉 Mooi leven! Beetje jammer van die rooie mieren, die deden pijn joh.

20160825_122019.jpg

Hoe mooi is dit?! Een zwembad omgeven door bergen en een hele hoop ‘groen’.

20160826_125837.jpg

Die hond heeft echt niks te klagen hoor… 😉

img_20160824_155609.jpg

Een foto die ik op Instagram deelde, inclusief favoriete topje + ketting van dit moment.

img_20160826_150120.jpg

#poolday

20160825_105622.jpg

Zet me bij een zwembad en ik vermaak me wel. Oh, en een ijsje tussendoor is dan ook welkom.

img_20160822_221342.jpg

‘Onze huis-geiten’ in Winterberg, wat een schatjes. Wie dacht dat geiten saai waren heeft deze nog niet ontmoet 😉 Ik vond het zelf ook eerst altijd vrij saaie beesten, sorry geitjes. Maar deze, deze zijn echt te cool en schattig gewoon. Zodra ze ons zagen kwamen ze op ons afgerend, hoe cute? Deze zullen jullie nog in mijn vlog voorbij zien komen!

dsc01296-01.jpeg

Ik ben officieel verliefd op de 5 Sens olie <3 Pareltje!

img_20160824_090509.jpg

Liefde.

20160827_125255.jpg

Deze leuke grumpy’s spotte ik tijdens een snel bezoekje aan Primark in Essen 🙂

rp_spamjeblog1-1024x661.jpg

Heb jij je blog al gespamd? Het kan nog steeds 😉 Spam hier!


Wat heb jij gedaan met die hitte vorige week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |

0