• 01/07/2022

Wie na mijn vorige P2 review al enthousiast was zal hier nog blijer van worden! Vandaag nog een review van een ander lakje uit de ‘Crisp & Color’ lijn. Namelijk nr. 010, Honey fluff! Die naam alleen al is super tof.

Eigenlijk ben ik nooit zo fan geweest van die ‘liquid sand’ lakjes. Toch gooide ik de roze beauty (uit mijn vorige review) snel in mijn mandje. Het kiezen was een heuse opgave aangezien er zoveel leuke kleurtjes waren. Eenmaal getest was ik om! Wat een geweldig leuke lakjes. En al snel kwam het gevoel van spijt, want hey, ik had er tenslotte ‘maar’ 1…

Zo lief als mijn mama was kocht ze er nog 3 voor mij die ik vorige maand voor mijn verjaardag heb gekregen. SCORE! Vandaag show ik je de gele variant uit de ‘crisp + color’ lijn, namelijk nr. 010 Honey fluff. Normaal gesproken heb ik niet zoveel met de kleur geel, behalve in de zomer. Als je huid wat bruiner is dan staat geel juist super mooi. Perfecte combi!

In de honey fluff zitten dus kleine ‘korreltjes’ in de kleur geel, oranje en paars. Dit vind ik een leuk en speels effect en maakt het net wat specialer dan één kleur.

Sidenote: P2 is een Duits merk en daarom ook niet te koop in Nederland. Too bad… Wel is het verkrijgbaar bij de Duitse DM drogisterijen. Deze bevinden zich door het hele land. Met een beetje geluk woon je niet al te ver van de grens 😉

De prijs voor dit lakje weet ik niet exact, maar het zal zo rond de € 2,00 liggen. Echt een koopje! De houdbaarheid is goed, het blijft zeker zo’n 4 a 5 dagen zitten. Het zal eerder slijten als dat het gaat chippen want dat is bij mij nog niet gebeurd. De ‘korrels’ laten wel wat los na een aantal dagen, echter vind ik dat niet storend. Na een paar dagen gaat er toch vaak weer een ander kleurtje op.