Geen widgets gevonden in de zijbalk
Review | 3 pareltjes uit de Botanical Boost – lijn van Etos

Hallo nieuwe, stijlvolle producten! It’s nice to meet you. Vandaag wil ik je voorstellen aan iets heel moois. Namelijk de nieuwe lijn van Etos, voor jouw eigen welness-momentje. Kun jij wel een botanical boost gebruiken? Lees dan vooral even mee en bekijk 3 producten uit de nieuwe lijn.

Zoals je al hebt kunnen lezen mocht ik aanwezig zijn bij het Etos – Botanical Boost event. Ik heb dus met eigen ogen kunnen zien welke mooie producten Etos zou lanceren. Ook heb ik zelfs een aantal ingrediënten gespot die verwerkt zijn in deze nieuwe lijn. Super tof! Zo leer en zie je veel beter hoe een product ontstaan is en wat de werking kan zijn van bepaalde ingrediënten. Tot slot mocht ik uit iedere geurlijn één product kiezen. En ik kan je vertellen, dat was lastig. But I did, en die ga ik je vandaag showen.

Als eerste laat ik je meteen mijn favoriet zien; de Lime & mint scrub. Ten eerste vanwege de geur, hmm. Het is een heerlijk, fris en vrolijk (kan een geur vrolijk zijn?) geurtje. Als je van mint en limoen houdt zit je hiermee zeker goed.

De scrub is toppie! De scrubkorrel is niet al te grof, maar eerder gemiddeld. Het ligt er eigenlijk maar net aan wat je prettig vindt. Zodra je je hiermee insmeert en begint te wrijven komt er een lekker fris mint- en limoengeurtje vrij. Echt een frisse ‘boost’ als het ware. De scrub verwijdert mijn dode huidcellen en laat een zacht huidje achter die niet gevoelig is geworden door het product. Niet alleen de geur, maar ook de prijs is fijn, voor € 3,99 is ie van jou!

Een product die ik ook heel graag wilde hebben was deze jelly scrub. Ja,weer een scrub 😉 Ik vond vooral de substantie bijzonder, jelly scrub was namelijk iets wat ikzelf nog niet eerder heb gezien/gebruikt. Normale scrub kan best wel dun zijn, maar deze heeft een wat vastere substantie. In eerste instantie wist ik niet of dit product voor het gezicht of voor het lichaam bedoeld was, omdat de korrel zo fijn was. Meestal gebruik je voor het lichaam toch een wat grovere korrel. Toch is deze bedoeld voor het lichaam, which I like! De geur is wat warmer en licht ‘bloemig’ door de jasmijn. Deze geur staat op nummer 2 bij mij.

Deze scrub is erg mild voor de huid en heeft een fijne korrel die zorgt voor een zachte scrub-beurt. Als je fan bent van grove scrubs dan zou ik deze overslaan. Vind je fijne scrubs wél prima en zie je de jelly substantie ook als pluspunt zou ik hem zeker aanschaffen. Voor een prijsje van € 4,49 is het wel de moeite waard om te proberen.

Op het event heb ik natuurlijk uitgebreid kunnen ruilen en voelen, en toen vond ik de gehele lijn van Elderflower & Raspberry ook erg lekker. Weer totaal anders dan de andere twee, maar daarom niet minder lekker. ‘Sweet all over the place’ vind ik zelf wel een juiste omschrijving. Helemaal enthousiast stapte ik vorige week hiermee in de douche. Tot mijn verbazing vond ik de geur van de showergel niet lekker… How come?! Ik heb geen idee, ik vind het ook moeilijk te zeggen wat ik hier nu precies níet lekker aan vind. Mijn vriend was het met mee eens, not a match made in heaven..

Ik vind de verpakking wel erg tof. Vooral omdat je de showergel ziet zitten en hierin ook echt de framboos-pitjes kunt zien. Het pompje is natuurlijk ook ideaal. Geen gepruts meer met verpakkingen die je op de kop moet zetten om de laatste restjes eruit te krijgen hihi.
Deze showergel kost € 3,99.

Al met al vind ik het heel geslaagde lijn. Het oogt totaal niet ‘huismerk-achtig’, maar eerder luxe en bijzonder. Je krijgt speciale items voor een hele mooie prijs. Ik heb al een liefhebber gevonden voor de showergel, en ik denk ook dat ik het niet kan laten om nog wat items aan te schaffen van deze lijn. Vooral de lime & mint producten hebben mijn hart gestolen.

Tip: deze gehele lijn is tot en met 29.11 te koop met 25 % korting. Dus, sla je slag 😉


Door admin