• 01/07/2022

Als het weer niet echt meezit dan zijn er altijd nog van die mooie collecties die ons eraan herinneren dat we hard op weg zijn richting de zomer. Ik ontving een aantal producten van de Paradise Island collectie van Artdeco waarmee ook jij een mooie bronzy zomer-look creëert. Ik test vandaag 4 producten voor jullie, al benieuwd?

Wanneer lente en zomer in aantocht zijn pas ik daar – gedeeltelijk – ook mijn make-up routine op aan. Foundation ruil ik in voor een goede bbcream en wat vaker ga ik aan de slag met een mooie bronzer. Het mag nu wat meer ‘warm en glowy’ wat mij betreft. En zeg nu zelf, deze mooie Paradise Island collectie van Artdeco past hier perfect bij.

Dit zegt Artdeco
Geïnspireerd op witte stranden, turquoise zee, tropische palmbomen en de kleuren van een mooie zonsondergang; de nieuwe ARTDECO Paradise Island zomercollectie brengt je naar paradijselijke eilanden. De collectie bestaat uit lichte producten voor een glanzende en gebronsde teint, gecombineerd met trendy statementlippen voor een opvallende zomerlook!

Als ik naar de producten kijk krijg ik echt een luxe gevoel. Met name de poederproducten vind ik prachtig vormgegeven. Stevige doosjes waarin een mooie print verwerkt zit, die fijn en degelijk aanvoelen. Lucky me, want ik ontving maar liefst 2 hiervan.


Ombre Lipstick – Violet Vibes

Spannend joh, deze lipstick. Sowieso is de kleur voor mij vrij gewaagd, maar ook vanwege het speciale effect was ik benieuwd hoe dit zou uitpakken. Deze lipstick zou moeten zorgen voor een ombre effect. Sounds interesting! Ook is deze lipstick niet alleen mooi om te zien, maar ook nog verzorgend. Het lychee fruit extract in de ombre lipsticks is een fruitige allrounder; het vangt vrije radicalen en hydrateert je lippen. Daarnaast reguleert de Arganolie de vochtbalans en beschermt en voedt het de lippen.

Glow Bronzer – Sunny Glow

Dit is wat mij betreft toch wel het pareltje van de producten die ik heb ontvangen. Het doosje oogt mega luxe, I like it. Het belangrijkste is het product zélf, maar een mooie verpakking is toch net de spreekwoordelijke kers op de taart. Dit heeft Artdeco goed geflikt, als je het mij vraagt. Deze bronzer heeft een heel mooi patroontje en een hart van goud. Het spiegeltje maakt het feestje compleet.

Glow Magnum Powder – Sunburst

Deze glow magnun powder oogt een beetje zielig tussen deze andere producten. Normaal gesproken hoort deze ook in zo’n prachtig doosje, maar ik ontving hiervan de losse pan. Het product uiteraard hetzelfde, maar deze poeder in mijn make-up etui ‘gooien’ is niet mogelijk. Het dekseltje zit er vrij los op waardoor ik hem zelf ook al een beetje beschadigd heb. Jammer! Maar los daarvan vind ik dit ook een heel fijn product. Deze poeder is mat waardoor hij ook geschikt is om je gezicht mee te shapen. Ook deze heeft weer een prachtig patroontje!

High Performance Eyeshadow Stylo

De high performance eyeshadow stylo wordt gezien als een all-rounder die in no time een smokey eye creëert. Je kunt dit product namelijk gebruiken als oogschaduw, highlighter, eyeliner of kholpotlood. Eigenlijk een 4 in 1 product, dus 😉 Bij dit product is ook overal aan gedacht! Het uiteinde bevat namelijk een puntenslijper. Ideaal om scherpe/strakke lijnen te zetten.

Mijn mening

Ik vind het bijna allemaal hele fijne producten! De poederproducten zijn makkelijk om mee te werken en goed op te bouwen naar het gewenste resultaat. De ombre lipstick vind ik een beetje vreemd. Het idee is leuk, maar het is ’t nét niet. Ik krijg het niet goed aangebracht waardoor het ombre effect niet goed zichtbaar is. Zeker als je je lippen over elkaar haalt vervaagt dit het effect. Neemt niet weg dat dit wel een hele toffe kleur is. Ik was er eerst een beetje ‘bang’ voor omdat ik niet snel zulke kleuren draag, maar eigenlijk vind ik het wel mooi om eens mee af te wisselen. Ik merk goed dat het een hele verzorgende lipstick is, hij voelt ontzettend zacht en voedend aan. Hierdoor is de houdbaarheid vaak wat minder, maar toch houdt de kleur het nog een aantal uur uit op mijn lippen 🙂

De eyeshadow stylo vind ik wat minder. Vooral omdat het na een tijdje dragen wat ‘klef’ begint te voelen, lichtelijk plakkerig vanwege de textuur van het product. Dat is ook de reden dat ik liever oogschaduw (in poedervorm) gebruik. De kleur daarentegen is wel heel tof!

Prijs en verkrijgbaarheid

Ombre Lipstick – Violet Vibes € 14,95
Glow Bronzer – Sunny Glow € 24,95
Glow Magnum Powder – Sunburst € 24,95
High Performance Eyeshadow Stylo € 11,95

De producten van Artdeco zijn o.a. te koop bij Topshelf en Douglas.