• 01/07/2022

Ik denk dat iedereen ondertussen wel bekend is met het merk Balea. Tenzij je onder een steen hebt
geleefd 😉 Als dat het geval is, of als je gewoon benieuwd bent naar mijn nieuwe favoriet moet je vooral even verder lezen. Het is lang geleden dat ik zo enthousiast ben geweest over zo’n budget product.

Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik mezelf geregeld over de grens bevind om lekker te shoppen bij onze oosterburen. Ik woon namelijk vrij dichtbij en heb er ook nog familie wonen. Een bezoekje aan Duitsland is dus het perfecte voorbeeld van een win-win situatie. Dat mijn portemonnee hier vaak anders over denkt hoef ik je vast niet te vertellen…

Ik weet niet meer waar, maar op Instagram zag ik een tijd geleden deze serum voorbij komen. En nadat ik dat bericht had gezien dook hij ineens overal op. En dit kan geen toeval zijn; iedereen was enthousiast! Misschien ben ik met deze review dus een beetje late to the party, maar ik kon niet anders dan ‘m alsnog met jullie te delen. Je weet wel, voor de mensen onder die stenen ofzo..

Het product

Deze ‘Aqua Feuchtigkeitsserum’ bevat 30 ml en zit in een handig formaat pompflacon. Yay voor pompflacons! Voor de belachelijk lage prijs krijg je zelfs een doosje erbij 😉 Ik weet niet, maar ik ben fan van doosjes. Dat is gewoon net dat beetje meer.

Ingrediënten

AQUA, GLYCERIN, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, XYLITYLGLUCOSIDE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, PANTOLACTONE, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM

Parfum staat helemaal onderaan het lijstje, hier ben ik eigenlijk wel blij mee. Deze Feuchtigkeits Serum bevat ook hyaluronzuur welke gezien wordt als één van de bouwstenen voor je lichaam. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat je vochtbalans op peil blijft. Kijk, dat moeten we hebben!

Mijn mening

Valt het al op dat ik ontzettend positief ben?! Ik was in eerste instantie bang dat deze onder zou doen aan een duurdere serum, maar daar ben ik van terug gekomen. De prijs zegt absoluut niet altijd iets over de werking. Ik vind het een prima basic serum die doet wat ie moet doen. Mijn huid is vrijwel nooit droog, maar ik heb geleerd dat dit niets zegt over het vochtpercentage. Na een meting bij Kiehl’s kwam ik erachter dat mijn huid echt flink wat vochttekort had. Dat je dit ook met een vette huid kunt hebben heb ik nooit geweten. Een serum is dan echt een uitkomst omdat deze ‘net dat beetje meer’ is voor je huid. Sinds ik hiervan op de hoogte ben is een serum ook vast onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine.

Ik vind deze serum fijn in gebruik omdat hij redelijk snel intrekt en mijn huid na gebruik meteen gevoed aanvoelt. Met deze serum geen plaklaagje, maar enkel een fris en vochtinbrengend resultaat. Makkelijk te doseren met het pompflacon en daarnaast ook lekker hygiënisch. De geur is te omschrijven als fris, dat is eigenlijk het eerste wat in me opkomt.

Prijs en verkrijgbaarheid

Dat is dus ‘de grap’. Deze super fijne serum kost geen drol, of moet ik zeggen “kein kötel?!” haha, sorry. Ik ga de volgende keer meteen een back-up meenemen, want ik heb er een nieuwe favoriet bij.
Voor maar € 2,95 kun jij ook deze serum scoren bij één van de 1786 DM filialen. Als je benieuwd bent naar een filiaal bij jou in de buurt raad ik je aan om even op de site te kijken.