• 01/07/2022

Omdat ik overal van die potjes met nagellakremover zag, en ik inmiddels zo benieuwd was heb ik er ook een aangeschaft. Namelijk de Biocura nailpolish remover ‘Dip & Twist’ Het schijnt dat je hiermee moeiteloos hardnekkige glitterlakjes mee kunt verwijderen. I needed this in my life! Geen gepruts meer met pluizige wattenschijfjes, maar je stopt je vinger erin, draait een paar keer rond en klaar. Doei glitterlak, hallo gladde en schone nagels! Zou dit echt zo makkelijk zijn als het lijkt?

In de folder van de Aldi zag ik dit potje nagellakremover. Voor maar 1,49 nam ik ´m mee. Dat is nog eens een fijn prijsje om een – voor mij – nieuw product uit te proberen dacht ik zo. Is het niks, dan is het niks 😉


Het potje is een prima formaat. Niet te klein, niet te groot. Op de kleur heb ik niks aan te merken, want die is roze. Als je de deksel eraf draait zie je zwart spons met in het midden een opening voor je vinger. Ik was heel benieuwd hoe dit zou voelen hihi.

Ik had een hoop nieuwe lakjes van mijn moeder gekregen, en er zelf ook een paar gekocht dus toen wilde ik al snel wat nieuwe kleurtjes uitproberen. Tijd om de nagellak eraf te halen! Ik moet zeggen, de eerste keer vond ik het wat vreemd haha. Je vinger erin stoppen en rondjes draaien. Ongeduldig als ik was keek ik na een paar keer draaien al naar mijn vinger. “Hmm, ik zie nog steeds restjes”. Nog maar even doorgaan dus! Een paar tellen later keek ik nog eens, en ik was toch wel enigszins verbaasd. Alles was weg. En nog vrij snel ook, zonder moeite.

Ondanks dat nagellakremover nooit zal ruiken als parfum, moet ik zeggen dat hier toch best een fijn geurtje aan zit. Hier doorheen ruik je uiteraard nog die extreem chemische geur, maar met een vleugje zoet. Fijne bijkomstigheid! Mijn mening
Wat een uitkomst! Dit werkt echt heel makkelijk, en het beste hiervan is dat je geen watjes nodig hebt. Bij glitter- of sandlakjes gaat dit namelijk vrij stroef. Hierbij heb ik daar totaal geen last van gehad. Met dit potje verwijder je moeiteloos (lastige) nagellak van je nagels. Of deze anders is dan andere merken? Lijkt mij sterk, het idee is in principe hetzelfde. Het enige wat ik me afvraag is hoe lang zo’n potje meegaat. En of je deze eventueel opnieuw kunt vullen met nagellakremover.
(Als je dit weet, laat het me weten in de comments)