• 01/07/2022

Sinds kort hebben wij hier in het centrum een mega grote Big Bazar winkel, YAY! Geregeld ben ik in de winkel te vinden om te neuzen tussen goedkope make-upjes of andere ‘prul’. Tot ik tegen de cheap ass blushes van ‘Black Onyx’ aanliep. Ik verwachtte kwaliteit ‘ruk’, maar of deze blush me toch heeft weten te verrassen lees in je deze review 😉

Een blush van 1,- ?! Dat kan toch nooit wat zijn? Dat was mijn eerste gedachte toen ik deze blush in handen had. Vervolgens dacht ik “weet je, ik probeer het gewoon”. “Wellicht is het leuk om deze dan ook meteen te reviewen voor mijn blog. Vervolgens lag deze blush nog een paar weken ergens tussen de rommel, maar afgelopen week heb ik ‘m er dan toch maar eens bijgepakt. Stiekem was ik wel benieuwd hoe de kwaliteit zou zijn!

Het gros van mijn blush stash bestaat uit roze tinten. Omdat ik hier verandering in wil brengen wil ik voorlopig GEEN roze blushes meer kopen. Daarom koos ik ook voor een meer natuurlijke tint. Hoe kan ik deze kleur omschrijven… Lastig! Het is niet echt peachy, niet echt bruin…

Deze swatch stelt mij niet teleur, integendeel! Deze kleur geeft een goed pigment af en is makkelijk op te bouwen.

Mijn mening

Ik ben erg tevreden met deze blush. Voor het bedrag van maar 1 euro is de kwaliteit echt goed. De blush is goed gepigmenteerd en je moet zelfs een beetje uitkijken dat je niet teveel aanbrengt. Op mijn gezicht geeft deze blush een gezonde, warme uitstraling. Ik vind het resultaat erg mooi!

Prijs en verkrijgbaarheid

Zoals ik al vertelde is deze blush te koop bij de Big Bazar voor maar 1,- euro. Ook zijn er nog diverse andere tinten verkrijgbaar, dus het is zeker de moeite waard om even te gaan kijken. Als je wil weten waar er bij jou in de buurt een Big Bazar is kun je hier even kijken 🙂