• 01/07/2022

Hoewel de zomer nog even op zich laat wachten ben ik toch al een beetje in zomerse sferen. Een klein beetje vanwege het zonnetje dat zich af en toe laat zien, maar ook vanwege de leuke zomerse items die weer in de winkels liggen. Denk maar eens aan al die leuke zomercollecties. I want it all.. Vandaag breng ik jullie zomerse sferen met de nieuwe Calvin Klein ETERNITY summer voor hem én haar.

Als het weer niet bepaald meezit moeten we maar op een andere manier zorgen voor zomerkriebels. Bijvoorbeeld door alvast wat nieuwe items te shoppen voor je zomergarderobe, een nieuwe bikini, of een leuk paar slippers 😉 Of zoals ik door een nieuw geurtje! Calvin Klein ETERNITY summer is qua vormgeving – voor mij – op en top zomers. Het blauw wat overloopt naar oranje/geel doet me denken aan een mooi strand met een strakblauwe lucht. In gedachten verbeeld ik me dat ik op dat mooie strand lig, lekker op een strandbedje te genieten van een cocktail.

Oké, reality check! Ik lig dus niet op dat bedje en heb helaas ook geen cocktail in mijn hand. Momenteel moet ik het doen met mijn plastic klapstoel op mijn balkon waar ik maar – met geluk – 2 uurtjes zon heb. Geen probleem, want ik waan me toch wel in zomerse sferen met de ETERNITY summer van Calvin Klein.


Calvin Klein ETERNITY summer wordt als volgt omschreven : ETERNITY summer van Calvin Klein belichaamt de sereniteit die een liefdespaar midden in de woestijn ervaart; ze voelen slechts de warmte van de hete zon die hun huid heeft opgenomen, vermengd met de koel-frisse lucht bij het vallen van de nacht, terwijl ze naar de zonsondergang kijken.

ETERNITY summer voor haar

De flacon voor vrouw is wat langer en smaller dan de variant voor mannen. Het flesje is erg mooi om te zien, vooral vanwege het bijzondere kleurverloop. Pretty!

bloemig – sensueel – verleidelijk
Een frisse en vrouwelijke geur, met een verleidelijke aantrekkingskracht, opent met een roos die haar innerlijke vrouwelijkheid oproept; de aardse basis van vetiverolie geeft een rijkgeschakeerde bekoring die natuurlijke sensualiteit uitstraalt.

Geur: bloemig top: steranijs, bergamot, woestijnroos hart: osmanthus, waterakkoord, saffraan basis: olibanum, sandelhout, huidmusk.

Waar ik als eerste aan denk wanneer ik de geur heb aangebracht is ‘bloemen’. ETERNITY summer opent vooral heel bloemig en een tikkeltje fris – which I like – waarna hij toch wat warmer wordt. Het bloemige wordt wat zachter en maakt plaats voor een frisse, maar toch hele vrouwelijke en verleidelijke geur.

ETERNITY summer voor hem

Super leuk, nu had mijn vriend ook een keer geluk 😉 Meestal zijn alle pakketjes voor mij, maar deze keer zat er ook iets voor hem bij. Hij mocht namelijk de variant voor mannen ontvangen. Hij blij, ik blij.

sensueel – puur – opwindend
Een combinatie van de sensuele en magnetische warmte van de door de zomerzon verhitte huid en de koele avondbries. de basis van jasmijn en viooltjesblad is opwekkend en verfrissend. Het hart van de geur geeft sensuele diepte en duurzaamheid met de romige en soepele essence van sandelhout.

Geur: fougere groen fruitig fris top: bergamotolie, woestijnsalie, gember hart: viooltjesblad, sambacjasmijn, kokoswater basis: sandelhout, vetiverolie, ziltige musk.

Parfum reviewen is al een ding op zich, maar een mannengeur omschrijven doet er nog een schepje bovenop 😉 Maar ik doe mijn best! Wat mij betreft is deze geur helemaal goed gekeurd. ETERNITY summer for men is fris, maar met mate. De sensuele diepte die het hart van deze geur bevat kan ik wel waarderen.

Mijn mening

Ik ben erg blij met de Calvin Klein ETERNITY summer, zowel met die van mij als die van mijn vriend. Twee hele fijne geuren die voor mij heel passend zijn deze zomer. Hoewel deze geur niet in mijn top 3 zit, vind ik het toch een hele aangename geur die ik met plezier zal dragen. Waarom ETERNITY summer geen plekje in mijn top 3 krijgt? Omdat ik geurtjes die een tikkeltje zoeter zijn nét wat lekkerder vind. ETERNITY summer is lekker draagbaar, maar niet too much op een gewone, doordeweekse dag.

Prijs en verkrijgbaarheid

Beide geuren zijn momenteel te koop bij geautoriseerde Calvin Klein fragrances parfumerieën en warenhuizen. Let op : dit is een limited edition dus wacht niet te lang 😉

Eau de parfum spray voor haar € 54,95
Eau de toilette voor hem € 49,95