• 01/07/2022

Bij herfst horen…? Herfstkleuren! En ik kan je vertellen, ik heb ze gevonden. En omdat ik niet de flauwste ben, deel ik ze vandaag met jou! Jeej!


Persoonlijk kijk ik niet zozeer naar seizoenen als ik mijn nagels ga lakken. Als ik zin heb in rood, lak ik ze rood. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Maar eerlijk is eerlijk, bij sommige seizoenen passen nu eenmaal bepaalde kleuren. En omdat ik 2 hele mooie kleuren aan mijn stash heb kunnen toevoegen vond ik het wel zo leuk om deze met jullie te delen.

Allebei de nagellakjes komen van Drogistplein. De naam zegt het al, jouw online drogist. Heb je een keer geen zin om de deur uit te gaan in de stromende regen – want ja, het regent nogal veel op moment – dan kun je lekker online shoppen! En als je voor 21.00 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis. Top!

De kleuren die ik heb gekozen zijn 403 Femme Fatal en 109 St Germain. Ze kosten € 5,99 per stuk. Ik vond de naam eigenlijk al gewoon heel leuk. Tja, sommige mensen hebben nou eenmaal ‘een dingetje’ met namen…

Ik vind het een heel mooi kleurtje. Dieprood en dekt in 2 lagen. Deze nagellak glanst ook echt, I like 😉 Na zo’n 2 á 3 dagen begint de lak hier en daar te chippen. Nu moet ik er wel bij zeggen dat nagellak het nooit veel langer uithoudt bij mij…

403 – Femme Fatal


Het kwastje vind ik prettig in gebruik. Redelijk breed waardoor je in 2 of 3 keer lakken de hele nagel netjes hebt bedekt. Wel is de lak niet helemaal dekkend, maar voor het mooiste resultaat kun je het beste 2 lagen aanbrengen.

109 – St Germain

Tip! De L’oréal lakjes zijn bij Drogistplein nu te koop met 10% korting 😉 Dus je weet wat je te doen staat, hihi.