• 01/07/2022

Lekker smeren met die handel! Het is koud, de lucht in huis is droog en daar lijdt ons huidje onder. Tel daarbij nog het vele handen wassen bij op. Wat extra verzorging voor je handen is daarom – zeker nu – niet verkeerd. Ik testte de Etos ‘hand cream intensive care’ en het Etos ‘overnight hand serum’.

Het was weer tijd voor mijn maandelijks feestje! En nee, dan heb ik het niet over dat ‘feestje’ wat de naam ‘feestje’ eigenlijk niet waard is 😉 Het was namelijk tijd voor mijn maandelijks Etosfriends pakketje! Deze keer ontving ik een viertal hele diverse producten met allemaal één ding gemeen. Verzorgen. Verzorgen. Verzorgen.

Ik noemde het al in de titel, maar zoals je zelf ook al weet is de winter hét seizoen van droge handen, kloven, en andere ongemakken. Ugh. Doe mij maar zomer, want wat mij betreft is dan alles beter! Oké, ik dwaal af..

Etos Soft Winter Skin

Etos speelt in op alle ongemakken – mede – veroorzaakt door de lage temperaturen. Een goede verzorging hoeft namelijk niet duur te zijn! Dat komt goed uit, want alle eigen merk producten van Etos zijn bijzonder fijn geprijsd. Kijk, daar houden we van! En wat willen we nog meer naast een fijn prijsje? Gemak! En ook daar is aan gedacht. Om het totaalplaatje compleet te maken zien deze producten er ook nog eens ontzettend mooi uit. Wat willen we nog meer? Misschien iemand die je handen insmeert en deze tegelijkertijd voorziet van een lekkere massage. Sounds good. Maar ehm, realitycheck.
Ain’t gonna happen, of je moet even vriendje lief aankijken..

Etos overnight hand serum

Laat ik beginnen met mijn favoriet, het overnight hand serum. Een product waarvan ik niet wist van het bestaan. Serums voor je gezicht, oké, maar voor je handen?! Heel leuk om dus eens zoiets nieuws te testen. Extra leuk omdat het nu een favoriet van mij is geworden. Eerlijk is eerlijk, de vormgeving – en dus de kleur – speelt ook wel een klein beetje mee. Het handserum voelt vrij dun, maar desondanks doet deze wat ie moet doen. Verzorgen! Tegen mijn verwachting in trekt het ontzettend snel in, pluspuntje. En de geur is fijn! Een vrij standaard geurtje voor dit type producten. Met ‘standaard’ bedoel ik niks negatiefs, integendeel! Ik denk dat vrijwel iedereen deze hand serum vanwege de geur wel kan waarderen.

Gebruik : ik gebruik 2 of 3 pompjes, smeer mijn handen in en laat het ’s nachts lekker intrekken. Het resultaat? Mega zachte handjes 🙂

Ingrediënten : 

Jep, deze staat nu standaard op mijn nachtkastje!

Boven : handcrème. Beneden : hand serum.

Intensive care hand cream

Een hancrème kan tegenwoordig ook niet ontbreken. Er gaat geen dag voorbij zonder mijn handen in te smeren. Achter de bank staat een mandje met allerlei prullaria, inclusief deze tube handcrème. Alle gemakken binnen handbereik, zoals het hoort! Deze Etos intensive care hand cream belooft net dat beetje meer ten opzichte van ‘gewone’ handcrème. Deze is namelijk geschikt voor de extra droge huid en bevat ook vaseline voor het beste resultaat.

Ingrediënten :

Prijs en verkrijgbaarheid

Beide producten zijn uiteraard gewoon te koop bij alle Etos filialen. Voor het overnight hand serum betaal je € 2,99 en voor de intensive care hand cream € 1,99.