• 04/07/2022

De herfst is vol op aanwezig in ons land. De temperaturen dalen, de regen valt met bakken uit de lucht en de blaadjes veranderen van kleur. Herfst all over the place. Grauw en sip weer, dat is het. Maar niet getreurd, deze vrolijke lakjes die ik jullie vandaag laat zien maken de herfst weer een stukje leuker! Vandaag show ik je 3 herfstige kleuren van budgetmerk Max & More.

Niet alleen de kleur van de blaadjes veranderd, maar ook de kleurtjes die ik op mijn nagels draag. In de herfst en winter pak ik er toch vaak andere kleurtjes bij dan in de zomer. Veel rood(tinten), bruin/nudekleuren en paarse lakken komen weer te voorschijn. Dikke vette YAY wat mij betreft!

Tijdens mijn (bijna) wekelijkse Action-bezoekjes keek ik voor de verandering ook eens tussen de lakjes. “Wat een toffe kleurtjes” dacht ik. En die prijzen zijn nog leuker! Uiteindelijk ging ik naar buiten met 3 nieuwe aanwinsten. Helemaal passend bij het huidige seizoen.

Vandaag is rood! Rood, ik ben er dol op. Lekker fel, maar ook weer sjiek. Het kan allemaal met rood. Deze rode beauty genaamd ‘Brazilian red’ nam ik mee voor slechts ‎€ 0,59 cent. Hoe kan zoiets, nagellak voor zo weinig geld?! I don’t mind 😉

Als tweede ging ik voor een wat aparter lakje. Metallic groen! It’s so pretty. ‘Rustic green’ is de naam van deze mooie kleur.

Last but not least; ‘Taupe’ it is. En ook dit lakje is weer erg mooi. Ik ben heel positief.

Pluspunten
– lage prijs (‎€ 0,59)
– leuke namen van de lakjes
– lak brengt prettig aan
– fijne dop
– kwastje brengt netjes aan

Minpunten
– houdbaarheid (matig)
– matige dekking

Mijn mening
Ik vind het echt prima lakjes, zeker voor die prijs. Verwacht niet dat ze met één laag dekken, maar gezien de prijs vind ik dat ook niet erg. Je hebt toch wel zo’n 2 a 3 laagjes nodig voor de beste dekking en dus ook het mooiste effect. Na zo’n 2 of 3 dagen begint de lak hier en daar te chippen, maar dit heb ik ook bij lakjes die duurder zijn. De Action heeft niet ontzettend veel keus, maar ik weet dat je kan slagen voor wat mooie kleurtjes!