• 01/07/2022

Hoewel de zomer nog even op zich laat wachten zit ik toch al helemaal in zomerse sferen. Als ik in mijn hempje en short op het balkon lig te chillen zou ik mezelf serieus afvragen of het wel klopt dat het pas begin april is. Summer feelings over here!
Deze toffe limited edition van Jil Sander komt als geroepen! Deze felle rakkers zien er ook nog eens super tof uit, alleen al vanwege het design zou ik er één afschaffen. Inmiddels is de roze – Arty Pink – een grote favoriet van mij geworden en vandaag wil ik je hier alles over vertellen.

Jil Sander komt ook dit jaar weer met een nieuwe limited edition, dit keer de SUNPOP collectie. Een lust voor het oog, dat zijn ze zeker. De vormgeving is puur, maar vooral heel stijlvol en sprankelend. De flacon die we gewend zijn van Jil Sander heeft een complete make-over gekregen en als je het mij vraagt is deze missie – meer dan – geslaagd. Wat zijn ze leuk! Dit wil je toch alleen al vanwege het uiterlijk op je kastje hebben staan? Of ben ik nou gewoon zo lekker hebberig..?!

De flesjes hebben felle neon kleuren die nog net geen pijn doen aan je ogen 😉 Nu hoor je mij niet klagen, want ik houd van roze en van felle kleuren, dus ik ben gelukkig. De flacons zijn naast fel ook nog mat. I like! Het geheel geeft lekker veel contrast, de matte fles in combinatie met het witte logo en de hoogglans dop.. Ik vind het erg goed matchen!

Deze Jil Sander SUNPOP collectie komt met maar liefst 3 varianten, dus voor ieder wat wils. Hoewel het moeilijk kiezen was, ben ik voor de roze Arty Pink gegaan. Achteraf ben ik hier heel blij om, want inmiddels is Arty Pink een grote favoriet van mij. Vorige heb je ‘m al kunnen zien in mijn artikel met lente favorieten.

Arty Pink (roze)

Arty Pink wordt omschreven als een weelderige oosters-bloemige geur die je smaakpapillen prikkelt met noten van limoen en rode bes, om vervolgens je zinnen te verleiden met intense jasmijn, tiarébloesem en vanille.

Topnoot: jasmijn;
Hartnoot: tiarébloesem;
Basisnoot: vanilla.

Aan de hand van de omschrijving – en kleur – leek de roze variant, Arty Pink, mij het lekkerste. Ik hou van fris-zoete geuren. Arty pink opent bloemig, en een tikkeltje fris. De limoen is lichtjes aanwezig, maar niet op een te aanwezige manier. Even later maakt de limoen plaats voor jasmijn en vanille. Persoonlijk vind ik dit echt een lente- of zomergeur. Ik betrapte mezelf erop dat ik deze sneller erbij pak wanneer het buiten lekker weer is 😉

Tip : voor een langere houdbaarheid kun je bijvoorbeeld een heel dun laagje vaseline of geurloze bodylotion aanbrengen. Parfum houdt langer op vettige huid, dan op een droge huid.

Coral Pop (koraalkleur)

Coral Pop is een floraal, vrouwelijke geur. Een blend van mandarijnzest en delicate noten van fresia, osmanthus en heliotroop, op een basis van zachte musk en amber

Green Fusion (groen)

Cool als een ijslolly, een verslavende houtige bloemengeur met knapperige topnoten van vijgenblad en groene sinaasappel, een bijzonder hart van jasmijn en zout water en een lang aanhoudende basis van musk en eigentijdse houtnoten.

Prijs en verkrijgbaarheid

De gehele SUNPOP collectie is vanaf nu verkrijgbaar en kost € 35,- (100 ml) en is te koop bij Douglas. Oh psst, ik zag dat de Arty Pink nu bij Ici Paris XL in de aanbieding is voor € 25,00. Kleine tip van mij 😉