• 01/07/2022

Kiehl’s en ik zijn een goed team! Ik ben dol op Kiehl’s. Mijn huid reageert er goed op en daar ben ik super blij mee. Er zijn al diverse reviews van dit merk voorbij gekomen, maar vandaag is het de beurt aan een hele fijn gezichstcreme; de Kiehl’s Ultra Facial Oil-Free Gel Cream. Een hele mond vol! Ben je benieuwd?

Wie mijn een beetje volgt is wel op de hoogte van mijn liefde voor Kiehl’s producten. Ik ben ontzettend blij dat ik kennis heb mogen maken met dit fijne merk. Mijn huid doet het erg goed hierop en heeft deze zichtbaar opgeknapt. Ik zal alle eerdere reviews hieronder even linken :

Kiehl’s Ultra Facial Cream

Kiehl’s Blemish Control

Kiehl’s Hydro Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate 

Kiehl’s Rare Earth Cleansing Masque

Een tijdje geleden plaatste ik een video op mijn YouTube kanaal met de unboxing van mijn Kiehl’s pakketje. Hierin laat ik je alle items zien die ik heb gekregen om te reviewen!


Omdat mijn huid in de zomer wat sneller vet is was ik op zoek naar een crème die niet enorm vet is, maar wel genoeg verzorging biedt. Omdat ik weer wat producten mocht testen besloot ik de ‘Ultra Facial
Oil-Free Gel Cream’ eens een kans te geven. Ik was bang dat mijn huid weer wat droger zou worden als ik een andere crème zou gebruiken. Gelukkig heb ik deze crème een kans gegeven want inmiddels gebruik ik deze met heel veel plezier!

De crème ruikt vrij neutraal en fris. Bij het aanbrengen voel je meteen dat het een gel crème is. Deze voelt verfrissend en verzorgend aan op je huid. Binnen no time is het ingetrokken! Pluspunt.

Gebruik

Breng de crème aan op een schone huid, zowel voor overdag als voor de nacht. Deze crème is voor de normale tot vette huid en zorgt ervoor dat je huid geen vocht tekort komt. Ook zal deze niet snel gaan glimmen vanwege de olievrije formule.

Ingrediënten

Aqua/Water, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Carbomer, Imperata Cyllindrica Root Extract, Dimenthioconol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Menthoxypropanediol, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymeer.

Mijn mening

Ik ben alwéér tevreden. Tja, ik kan er ook niks anders van maken, hihi. Tot nu toe heeft Kiehl’s mij nog niet teleurgesteld, anders zou ik het ook gewoon vermelden. Wat ik fijn vind aan deze creme is vooral dat hij geen olie bevat en mijn huid toch voldoende hydrateerd. Zeker in de zomer is mijn huid wat vetter dan anders, vandaar dat ik ook ben gaan kijken naar een passende crème die mijn huid niet onnodig vet maakt. En ik kan je zeggen, ik heb ‘m gevonden! Deze ‘Ultra Facial Oil-Free Gel Cream’ trekt vrij snel in en laat geen laagje achter. Na gebruik voelt mijn huid prettig aan. Gevoed en gehydrateerd, maar absoluut niet vettig/plakkerig.

Prijs en verkrijgbaarheid

De ‘Ultra Facial Oil-Free Gel Cream’ is te koop voor € 26,- online bij Kiehl’s of bij verschillende verkooppunten. Als je benieuwd bent er nu zo’n verkooppunt bij jou in de buurt is raad ik je aan om even op de site te kijken.