Geen widgets gevonden in de zijbalk
Review | KIKO nagellak 504, 382 & 511

Sinds kort ben ook ik trotse eigenaar van een aantal hele mooie KIKO lakjes. Inmiddels heb ik ze allemaal al kunnen testen en vandaag wil ik ze met jullie delen!

KIKO is wel een merk die – bijna – iedere (beauty) blogger wel kent en in huis heeft.. Als ik de reviews mag geloven dan is KIKO een merk met ruime keus, kwaliteit én een fijne prijs. En laat ik daar nou ook gek op zijn. Bij mijn vorige bezoek aan mijn ouders in Essen heb ik 2 lakjes gekocht, en 1 gekregen voor Sinterklaas. Bofbips!

Ik vond het echt lastig om te kiezen. En dat heb ik niet vaak hoor 😉 Maar er was enorm veel keus. En bij zo’n fijne prijs van € 1,90 ben je al gauw geneigd om flink in te slaan hihi. Toch heb ik me ingehouden en liep ik ‘slechts’ met nagellakjes de winkel uit.

Ik review vandaag de volgende kleuren (v.l.n.r.) 511 Metallic Mercury Purple, 504 Pearly Glaze Pink en 382 Pearly Gunmetal.

Roze. Ik denk dat je wel kunt zeggen dat dit mijn lievelingskleur is, zeker wat betreft nagellak. Roze kan altijd. Winter, zomer, whatever, roze is altijd goed. Deze lak dekt in 2 lagen en heeft een lichte shimmer. Pearly Glaze Pink is very pretty!

Hoewel ik normaal niet zo’n fan ben van paarse nagellak vond ik deze heel mooi. Metallic Mercury Purple is een lekker feestelijk lakje vanwege de mooie shimmer. Breng wel 2 of 3 laagjes aan voor het mooiste resultaat.

Pearly Gunmetal is een heel bijzondere kleur. Een beetje grijs/zwart. Maar ontzettend moeilijk – goed – vast te leggen. Op de foto lijkt het zwart op mijn nagels, maar in het echt is het meer donkergrijs. In het flesje is het echt een donkergrijze kleur.

Mijn mening over deze KIKO lakjes
Ik ben blij verrast. Het zijn stuk voor stuk mooie lakjes die dekken in 2 lagen. De dop ligt goed in de hand en het kwastje lakt prima. Ik heb hier niets op aan te merken. Na zo’n 4 a 5 dagen komen de eerste chips hier en daar. Veel langer houdt nagellak het toch niet bij me uit 😉 Ja, ik ben om. Ik kan je nu al vertellen dat er nog een aantal lakjes bij zullen komen bij mijn KIKO familie.


Door admin