• 01/07/2022

Als je het mij vraagt? Met Kneipp zit je altijd goed. Lekkere geuren, een mooie vormgeving en een prima prijs. De amandelbloesem-lijn is sinds kort uitgebreid met 2 mooie pareltjes. Een douche foam en een bodylotion. Vandaag show ik ze aan jou!

Deze verzorgingslijn van Kneipp is al erg lang favoriet bij veel vrouwen. Vooral vanwege de heerlijke geur, maar ook vanwege de milde samenstelling. En niet te vergeten; de intensief verzorgende werking. Deze 2 nieuwe items zijn wat mij betreft een goede toevoeging aan de amandelbloesem-lijn.

Gevoelige huid
Zoals je op de verpakking ziet zijn deze producten bedoeld voor de gevoelige huid. Kneipp heeft hier goed over nagedacht en gebruikt hiervoor amandelolie. Deze olie wordt snel in de huid opgenomen en zorgt voor een zachte en soepele huid. Als je een gevoelige huid hebt kom je al snel uit bij de ietwat saaie en ongeparfumeerde producten uit. Dit hoeft niet meer. Deze producten zijn zacht voor de huid én ruiken lekker, you go Kneipp!

Extra verzorgend
Deze producten komen in de koude maanden als geroepen. Ikzelf heb wel sneller last van een droge huid als de temperaturen dalen. Hoog tijd voor wat extra verzorging. Met deze producten van Kneipp weet ik dat mijn huid krijgt wat ze nodig heeft. In deze producten zit namelijk amandelolie verwerkt welke bekend staat om zijn verzorgende werking. Daarnaast bevat amandelolie onverzadigde vetzuren, mineralen, vitaminen en proteïnen.

De geur
Als ik de geur van deze lijn zou moeten omschrijven denk ik vooral aan ‘bloemig’. Bloemig, en dan niet op een frisse manier, maar juist op een zoete manier. Ik zeg eerlijk; ik ben geen held in het omschrijven van geuren. Als je precies wil weten hoe deze lijn ruikt moet je even gaan snuffelen bij de drogist 😉

Seconde bodylotion
De bodylotion is lekker luchtig. Niet enorm vloeibaar, maar ook niet te dik. Hoe dikker, hoe meer ik het idee heb dat het mijn huid voedt. Dat zit bij deze bodylotion wel goed! Wat ik zelf wel prettig vind is dat deze bodylotion in een tube zit. Een body butter bijvoorbeeld zit in een pot waar je dus met je handen in moet. Vervolgens zit de helft onder je nagels… You get the point 😉

Douche foam
Douche foam is voor mij altijd een feestje onder de douche. Jezelf insmeren met een lekkere foam is toch nét wat fijner dan met een gewone douchegel. Je hebt slechts een klein beetje nodig en de gel verandert binnen een handomdraai een romige foam. Met deze douche foam heb je zo’n 40 x doucheplezier!

Mijn mening
Mijn huid is over het algemeen niet heel droog. Alleen in de wintermaanden heeft mijn huid wat extra’s nodig. Deze producten uit de amandelbloesem-lijn geeft mijn huid wat ze nodig heeft. Het verzorgd, het verzacht en het hydrateert. En als kers op de taart ruikt het ook nog heerlijk.


Pluspunt: 
 huidverdraagzaamheid is bevestigd door dermatologen

Prijs en verkrijgbaarheid
De amandelbloesem-lijn is net als de andere producten van Kneipp te koop bij diverse drogisterijen zoals Kruidvat en Etos. Voor de 60 seconde body lotion betaal je € 8,99, en voor de de douche foam betaal je € 6,99.

Andere producten uit deze lijn zijn: douchegel, badolie, badschuim, huidolie, massageolie, body crème, body scrub, handcrème en gezichtscrème. Kortom, genoeg keuze!