• 01/07/2022

Een tijdje geleden kreeg ik 2 producten opgestuurd van een vrij nieuwe webshop; Treandy.nl
Nu ik eindelijk de tijd heb gevonden om de producten uitvoerig te testen en een review te schrijven wil ik je graag laten zien wat ik heb ontvangen en wat ik ervan vind. Ben je ook benieuwd?

Op Treandy kun je terecht voor diverse make-up producten, verschillende huidverzorgingsproducten en sieraden. Voor iedere vrouw wat wils, zou je kunnen zeggen. En dat allemaal voor een leuk prijsje!

Ik mocht een lipstick en een baked blush uitkiezen. Makkie, zou je denken! Maar ik vond het nog best lastig kiezen hoor. Ga ik voor iets veiligs? Een lipkleur waarvan ik er al tig in mijn bezit heb, of kies ik eens wat anders?

Uiteindelijk koos ik voor een lichte, bruine kleur lipstick. Dit is de kleur ‘Sweet Latte’ en het betreft een ‘extra rich lipstick’. Dit soort kleurtjes vind ik steeds leuker om te zien, een beetje uit mijn comfort zone, maar het is goed om eens wat anders dan anders toch proberen toch?! Ik was erg benieuwd hoe de lipstick zou uitpakken op mijn lippen. Gezien de naam ‘extra rich’ ging ik er vanuit dat het een romige, zachte lipstick met veel pigment zou zijn. Een lipstick die een goed wat kleur afgeeft en een mooie glans heeft.

Toen ik de lipstick voor het eerst bekeek schrok ik een beetje. ‘Sweet Latte’ bevat veel glitter/shimmer en als ik eerlijk ben houd ik daar helemaal niet van. Glitters vermijd ik zoveel mogelijk op mijn lippen 😉 Toch wilde ik lipstick nog een eerlijke kans geven!

Tijd voor swatches! Zoals ik al dacht is de lipstick is enorm glitterig, er komt echt een glans vanaf. Daar moet je echt van houden. Je krijgt weinig kleur, maar heel veel glans. Nee, niet mijn ding. Als jij hier wel van houdt zit je goed met deze lipstick 🙂

De houdbaarheid is matig. Tijdens eten en/of drinken slijt de lipstick wel vrij snel van je lippen. Grotendeels ook vanwege de romige en zachte textuur.


De blush vond ik vrij klein in verhouding al mijn andere blushes. Toen ik ‘m openmaakte was ik blij verrast. How pretty! De kleur, de glans, echt prachtig! Ook op de swatch is goed te zien hoe mooi de kleur is. Je hebt niet veel nodig voor een mooi resultaat.

Op onderstaande foto zie je een full face foto waarop ik zowel de blush, als de lipstick draag. De baked blush geeft mijn gezicht een sutbiele, gezonde blos op mijn wangen met een lichte glans. Dit vind ik erg mooi!

De lipstick is zoals ik al zei niet heel sterk gepigmenteerd, maar vooral erg glanzend. Een kwestie van smaak, dus hier moet je van houden.

Mijn mening

Ik denk dat je al hebt kunnen merken dat ik helaas niet zo tevreden ben over de lipstick. Ik had de kleur en de finish heel anders verwacht. Ik vind de glans/glitter niet mooi en het pigment is matig. De houdbaarheid is helaas ook niet geweldig.

De blush daarentegen is wel favoriet! De kleur, de glans, het pigment. Love it! Deze blush is wel vrij klein, maar ach 😉 Ik vind het effect op mijn huid subtiel, maar toch heel erg mooi dus ik weet zeker dat ik ‘m er nog vaak bij ga pakken.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze producten zijn online verkrijgbaar bij de webshop Treandy. Voor de lipstick betaal je € 9,90 en voor de baked blush € 10,40.

Namens Treandy mag ik jullie nog een mooie korting aanbieden. Als je voor € 10,- of meer besteld krijg je 10 % korting als je bij het afrekenen de code ‘simplynspecial’ gebruikt.