• 01/07/2022

Nagellak… Dit is echt een beautyproduct waarvan ik nooit genoeg heb. Vooral als het rode of roze nagellak is, dan ben ik al snel verkocht. Kort geleden ontving ik 2 bijzondere lakjes om te reviewen. Als je benieuwd bent wat deze lakjes zo bijzonder maakt moet je vooral even verder klikken 😉

Leuk dat je benieuwd bent en hebt doorgeklikt 😉 Vandaag stel ik je voor aan de nieuwe L’oréal color riche oil infused nagellak. Zo, dat is nog een hele mond vol! Maar is de nagellak ook zo bijzonder als de naam doet vermoeden? Dát heb ik voor je getest!

Deze nagellak is ten eerste bijzonder omdat hij ‘oil infused’ is. Dit betekent dat hij verzorgende oliën bevat. Klinkt interessant! In beauty-land krijg je steeds meer te maken met producten die olie bevatten. Zo zijn er al veel haarproducten, maar ook steeds meer gezichtsproducten die olie bevatten. Ik ben zelf altijd een beetje huiverig hiervoor. Dit komt omdat ik bang ben dat olie gepaard gaat met een vies en vettig laagje. Toch weet ik uit ervaring dat dit niet per definitie zo hoeft te zijn.

L’oréal heeft niet alleen de formule aangepast, maar ook de flesjes hebben een mooie metamorfose ondergaan. Wat zijn ze mooi! Deze vallen zeker op tussen al mijn andere nagellakjes. De flesjes van de L’oréal color riche oil infused nagellak zijn geïnspireerd op kostbaar kristal. Good job, L’oréal. Zelfs het kwastje heeft een ander uiterlijk gekregen. Het kwastje is rond afgesneden en lekker breed. I like it. Ik werk graag met brede, ronde kwastjes. Hiermee lak ik prettig en bedek met gemak in 1 of 2 stroken mijn gehele nagel.

Leuk feitje: het kwastje bevat maar liefst 440 (!!) haartjes.

550 – Rouge Sauvage

440 – Chérie macaron

Prijs en verkrijgbaarheid
Deze Color riche oil infused is vanaf deze maand te koop bij diverse drogisterijen en je betaald hiervoor € 8,99.

Mijn mening
Voor de vormgeving krijgt dit lakje een dikke 10. Ik vind deze nagellak luxe en kwaliteit uitstralen. Uiteindelijk gaat het om de inhoud, maar eerlijk is eerlijk; het oog wil ook wat. Ik vind het fijne lakjes met – vooral – érg fijne kwastjes. Al heb ik nog zulke mooie lakjes, als de kwast niet fijn is haak ik af. Dat zit bij deze wel goed. Allebei de lakjes glanzen enorm, bijna alsof het gellak is. Wat betreft de houdbaarheid heb ik hier niets op aan te merken. De lak houdt het bij mij zo’n 4 dagen uit. Daarna begint hij hier een daar te chippen. De nagellak-geur is nog wel aanwezig als je aan het flesje snuffelt. Eenmaal op je nagels verdwijnt de chemische geur en ruik je lichtjes een rozengeur. Na 1 dag is de geur verdwenen. In principe vind ik dit niet erg. Ik bedoel, wat is de meerwaarde van een lekker ruikende nagellak? Kortom: ik ben heel tevreden met deze Color riche oil infused nagellak van L’oréal. Deze ga ik er zeker nog vaker bij pakken.