Geen widgets gevonden in de zijbalk
Review | Max Pro Twist + Kadus Heat Protection Spray

Is dit herkenbaar? Je hebt lekker lang haar, maar je doet er veel te weinig mee? Je bent geen pro op het gebied van haarstyling, of je bent gewoon een beetje lui aangelegd? Dat was ik ook, maar met mijn nieuwe Max Pro Twist heb ik in een kwartier tijd een mooie bos losse krullen. Vandaag vertel ik je precies hoe jij dit ook voor elkaar krijgt!

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom ik vrij weinig doe met mijn haar. Te weinig tijd, het blijft niet lang zitten, het lukt niet zoals ik het wil, ik heb de verkeerde producten… en ga zo maar door. Kortom: het is altijd iets 😉 Het resultaat? Mijn haar hangt 9 van de 10 keer saai langs mijn gezicht of in een staart. Ontzettend zonde! Een mooie coupe creëren hoeft namelijk niet moeilijk te zijn!

Ik heb een keer op een event een krultang gekregen, een zogenaamde ‘curl wand’. Een krultang zonder klem, die naar boven toe wat dunner/spitser wordt. Op zich werkte dit prima, maar de krul werd in mijn punten dan wat strakker/kleiner in vergelijking met de rest van mijn haar. Dit was niet wat ik wilde… Mede daardoor heb ik de krultang weinig gebruikt.x

Nu was het tijd voor iets nieuws! Een krultang waarmee ik hopelijk wél het resultaat kon krijgen wat ik voor ogen had 🙂

Max Pro – Twist

Ik ging voor de Max Pro Twist krultang met een diameter van 32 mm. Hiermee kun je in een handomdraai mooie grove krullen maken. Deze krultang beschikt over een keramische staaf met tourmaline technologie. Dit zorgt ervoor dat jouw haar in optimale conditie blijft tijdens het maken van een mooie bos krullen. Wat ook goed om te weten is, is dat je deze krultang ook in het buitenland kunt gebruiken dankzij het dubbele voltage.

De Max Pro Twist krultang beschikt over een meedraaiend snoer wat ik zelf altijd wel prettig vind. Dit werkt toch net wat makkelijker tijdens het krullen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf de temperatuur te regelen. Mocht je wat dikker haar hebben kun je de temperatuur bijvoorbeeld wat hoger zetten. Je kunt de temperatuur dus makkelijk afstemmen op jouw haar haartype. Ikzelf ben gegaan voor 180 graden, voor mij werkt dit voldoende. Mijn haar is qua dikte normaal te noemen.

Er wordt ook nog een handschoen meegeleverd die je tijdens het krullen aan kunt doen zodat je je vingers niet kunt verbranden. Op zich wel goed over nagedacht, maar ik laat deze meestal lekker links liggen. Hiermee heb je voor mijn gevoel wat minder grip op je haar. Misschien werkt dit voor jou wel prettig. Zeker als het je eerste keer is raad ik je aan om gewoon lekker die handschoen aan te trekken 😉

Kadus Protect It – Heat Protection Spray

Iets wat niet mag ontbreken tijdens het stylen van je haar is een goede heat protection spray. Ook deze ontving ik van Haarshop. Een heat protection spray zorgt ervoor dat jouw haar zo goed mogelijk beschermt wordt tegen de hitte van je stylingtool. Maar dat is niet alles! Want de de Kadus heat protection spray geeft ook nog tot 48 uur volume. Ik heb hier niets op aan te merken, dit product doet wat ie moet doen. Beschermen zonder vies of vet aan te voelen 🙂

Mijn mening

Ik vind het een hele fijne krultang in gebruik. Binnen een kwartier heb ik mijn haar gekruld! De Max Pro Twist ligt makkelijk in de hand en is fijn om mee te werken. Wat ik wel mis is een ‘standaard’ ofzo, mijn vorige krultang beschikt over een stukje waarop je de tang neer kunt leggen. Als je de krultang aanzet en tussendoor met je make-up bezig bent is dat lastig, want een gloeiend hete tang op het nachtkastje is geen succes 😉 Ook als je bijvoorbeeld bezig bent met je haar, een klem losmaakt om een nieuw stukje haar te pakken, dan heb je eigenlijk beide handen nodig. Even neerleggen gaat dan niet. In dat geval klem ik het handvat van de tang tussen mijn benen, hihi. No worries, zelfs deze kluns is dit gelukt zonder brandwonden!

Prijs en verkrijgbaarheid

Zowel de Max Pro Twist krultang als de Kadus heat protection spray heb ik mogen ontvangen via Haarshop. Hoewel de naam anders doet vermoeden kun je hier terecht voor véél meer dan alleen haarproducten! Denk bijvoorbeeld aan diverse beautyproducten, maar ook spullen voor (acryl)nagels. En jep, zelfs mannen kunnen in deze webshop slagen, want ook hieraan is gedacht.

Voor de Max Pro – Twist krultang 32 mm betaal je € 74,95 en voor de Kadus Heat Protection Spray betaal je nu € 8,55.

Good to know :

  • voor 22.00 uur besteld is morgen in huis
  • vanaf € 30,- is gratis verzenden

Door admin