• 01/07/2022

Telefoonhoesjes. Ze duiken overal, maar dan ook overal op. Vandaag show ik je ook een telefoonhoesje, maar dan eentje die je zelf kunt ontwerpen. Met Gocustomized heb je echt iets unieks. Iets wat niemand anders heeft!

De webshops die telefoonhoesjes aanbieden zijn tegenwoordig eindeloos. De ene nog goedkoper dan de ander. Maar in feite zijn ze allemaal een beetje vergelijkbaar. Toen ik de vraag kreeg of ik een hoesje wilde ontwerpen bij Gocustomized was ik meteen enthousiast. Dit is een keer iets anders dan anders. Met deze optie heb je echt iets unieks en dat idee vind ik wel leuk.

About
Gocustomized is een jong startup bedrijf die erin gelooft dat het uniek maken van je telefoon makkelijk en niet duur hoeft te zijn. Ik testte het uit! Je hebt diverse mogelijkheden. Zo kun je een flip-cover ontwerpen, maar ook ‘gewone’ cases, zoals die van mij. Ik houd niet zo van die hoesjes met zo’n flap eraan hihi, en zo zuinig op mijn telefoon ben ik toch niet meer, dus ik dacht “doe maar gewoon”. Ik wilde snel aan de slag gaan want één ding was zeker; mijn hond zou een plekje op mijn hoesje krijgen.

Good to know: gratis verzending binnen 1 werkdag

How to
Het is heel makkelijk, je selecteert het type hoesje/case en je kunt aan de slag. Kies een foto vanaf je computer, Facebook of Instagram. Erg makkelijk is dat je vanuit je Instagram-feed foto’s kunt selecteren. Vervolgens kun je de foto nog helemaal aanpassen. Je kunt ‘m draaien, spiegelen en zelfs tekst toevoegen. En dat allemaal heel makkelijk 🙂 Het enige wat belangrijk is om in de gaten te houden is dat je binnen de rode stippellijntjes blijft zodat jouw foto op de juiste manier op het hoesje geprint wordt.

Easy as that! Ik kan er wel een hoop woorden aan vuil maken, maar ik houd het liever bij weinig woorden en veel foto’s. Want daar gaat het tenslotte om 😉  Het hoesje!

Mijn mening
Al met al ben ik dik tevreden over Gocustomized. Erg makkelijk, snel, en gratis verzending. De prijs vind ik op zich wel prima als je bedenkt dat je het zelf mag ontwerpen en dat er geen verzendkosten bijkomen. Het enige minpuntje is dat mijn hoesje soms wat los lijkt te zitten waardoor ik ‘m af en toe vast moet klikken. Verder ben ik heel tevreden over Gocustomized. Als je iemand een origineel en uniek cadeau wil geven dan is dit zeker een optie! Of je wil jezelf een cadeautje doen, dat kan natuurlijk ook 😉

Ik hoefde gelukkig niet lang te wachten op mijn hoesje. Want ik en wachten…. – you get the
point -.  Netjes in een envelop verpakt kon ik snel mijn hoesje bewonderen. Gaaf! Nu draag ik Kenzo voor altijd bij me.