• 01/07/2022

Miss-sporty is een merk waar ik een jaar geleden nooit naar omkeek. Ik vond het wat kinderlijk ogen… Inmiddels ben ik hierop terug gekomen 😉 Don’t judge a book by it’s cover! Omdat ik me wel vaker heb vergist in dat soort dingen geef ik vanaf nu alle producten een eerlijke kans. Ik ontving een aantal producten uit de Miss Sporty – Happy look collectie en vandaag deel ik mijn mening met jullie.

Ik ben soms een beetje raar. Enerzijds heb ik het liefste een vaste routine en als het even kan wijk ik daar niet vanaf. Anderzijds vind ik het proberen van nieuwe producten erg leuk. Soms word je positief verrast! Zo heb ik het ook met make-up. Meestal hield ik het bij Essence en Catrice, maar tegenwoordig maak ik steeds vaker ‘uitstapjes’ naar andere merken zoals NYC en Miss Sporty. En tot nu toe bevalt het proberen van andere merken me heel goed. Het is nog niet zo verkeerd om eens buiten je routine te stappen en voor iets anders te gaan.

Miss Sporty – Happy look

Een collectie met make-up producten om blij van te worden. Dát is de Happy look collectie van Miss Sporty. Vooral benieuwd was ik naar de ‘Happy eyes’ mascara van Miss Sporty. Ik had namelijk al her en der wat positieve reviews gelezen dus ik was ontzettend benieuwd. Helemaal omdat ik fan ben van mascara’s met siliconen borsteltjes, en dat heeft deze ook. Pluspunt! Ook bevat de collectie producten voor onze wenkies, namelijk gekleurde wenkbrauwgel, in de kleuren blonde en medium brown.

De blush heeft een mooie, zachte kleur die zorgt voor een subtiel blosje op mijn wangen. Echt een perfecte kleur voor elke dag die makkelijk op te bouwen is naar het gewenste resultaat.

Links met de Happy Eyes mascara, links zonder. Voor deze foto’s heb ik expres geen eyeliner aangebracht zodat je goed het effect van de mascara kunt zien. Mijn wimpers worden goed zwart, netjes gesepareerd en een tikkeltje voller.

Mijn mening

Ik ben over de mascara enorm te spreken. Het borsteltje werkt fijn en zorgt voor lengte en volume. Met deze ‘Happy Eyes’ mascara is het haast onmogelijk om het spinnenpoten-effect te creëeren, dus dat is fijn. Ik heb wel een laag of 2/3 nodig voor het resultaat wat ik wil. Hoewel ik het een fijne mascara vind kan het mijn huidige favoriet (NYC Showtime mascara) niet verslaan. Toch zal ik ‘m met heel veel plezier gebruiken tot het bittere eind 😉 Van de wenkbrauwgel had ik hoge verwachtingen, ik probeerde de medium brown. Helaas is de kleur te warm naar mijn idee, tenminste, voor mijn wenkbrauwen wel. Ik vind een wat koelere tint toch wat beter mij bij staan. De blush bevat een lichte shimmer en is niet mega gepigmenteerd, maar de kleur is wel goed op te bouwen. Hier ga ik zeker nog heel veel plezier van hebben!

Prijs en verkrijgbaarheid

Happy eyes mascara € 3,99
Happy brow wenkbrauwgel € 3,49
Instaglow blusher € 3,49

De Miss Sporty producten zijn momenteel te koop bij Etos, DA, Dio en via Bol.com.