• 01/07/2022

Als ik denk aan een fijn en budgetproof make-up merk, dan denk ik meteen aan MUA. Bij dit merk krijgen we goede producten voor lage prijsjes. Toch krijgt het MUA het iedere keer weer voor elkaar. Kwaliteit voor lage prijsjes 😉 Ik blij, portemonnee blij. Vandaag show ik je 2 mooie items die zeker de moeite waard zijn… Het ‘MUA Glitter Ball palette’ en de ‘MUA Luxe Highlight Shimmer Stick’.

In deze review laat ik je mijn nieuwste aanwinsten zien; het MUA oogschaduw palette ‘Glitter ball’ en de ‘Highlight Shimmer Stick’. Super benieuwd, want hier had ik nog geen ervaring mee!

MUA Eyeshadow Palette – Glitter Ball

Het palette bevat 12 kleurtjes en dit komt neer op totaal zo’n 9,6 gram aan product.
De kleuren van links naar rechts;

Vinyl, Jive, Odyssey, Freak, Vibe, Equinax
Fever, Inferno, Remix, Hustle, Disco, Boogie

Bovenaan zie je een swatch van de highlight shimmer stick. Helaas valt de intensiteit van de oogschaduw een beetje weg op de foto. In real life zijn kleuren nog mooier.

“A spectacular collection of eyeshadows that will add sparkle to your eyes for ultimate impact”

MUA Luxe Highlight Shimmer stick

Dit is een type product waar ik nog geen ervaring mee had. Op de een of andere manier trok een highlighter stick nooit zo mijn aandacht. Ik dacht altijd dat het lastig(er) aan te brengen is dan een poeder highlighter. Toch viel het me mee. Je stipt zachtjes de plekjes aan die je wilt benadrukken en met je vingers dep/veeg je het product wat uit en blend je het in de huid. That’s it.

De highlight shimmer stick bevat heel veel shimmer en glans, dus ben hier voorzichtig mee. Je wil een glow creëren, geen vettig glimhoofd-effect 😉

Mijn mening

Ik ben erg te spreken over deze producten. De meeste kleuren  zijn intens en goed gepigmenteerd, op de matte kleur na. Ik raad je aan om een oogschaduwbasis te gebruiken zodat de oogschaduw wat meer tot zijn recht komt én langer blijft zitten. Wel moet je oppassen want sommige kleurtjes zijn een beetje kruimelig. Handle with care. Ook zijn ze goed op te bouwen, ik zeg; top!

De highlight shimmer stick vind ik ook heel erg fijn. Het is wel even wennen omdat het toch heel anders werkt dan een highlighter in poedervorm. Toch ben ik hier erg blij mee. De glans is prachtig en geeft mijn gezicht een mooie, zachte glow. Pas wel op, want je gebruikt al snel te veel hiervan.

Prijs en verkrijgbaarheid

MUA is te koop bij diverse Kruidvat filialen en online. Voor het palette betaal je € 5,99 en voor de luxe highlight shimmer stick betaal je ook € 5,99.