Geen widgets gevonden in de zijbalk
Review | Nivea hairmilk shampoo & conditioner

Laten we iets nuttigs vooral zo aangenaam mogelijk maken voor onszelf 😉 Je kunt je haren met iedere random shampoo wassen, maar je kunt er ook een feestje van maken. Deze nieuwe Nivea hairmilk shampoo en conditioner ruiken werkelijk héérlijk! Ik heb ze getest en vertel je vandaag mijn mening.

Een tijdje geleden zag ik op Instagram deze producten voorbij komen. Niet heel boeiend, zul je denken. Maar op dat moment bleek er bij Kruidvat ook een hele goede aanbieding te zijn. Alle Nivea voor slechts € 1,- (!!!). Je snapt natuurlijk wel dat ik toen geen moment heb getwijfeld en uiteindelijk met 5 shampoo’s en conditioners thuis kwam… Onder andere met de nieuwe hairsilk producten.

Ken je dé Nivea geur? Die van de crème uit blik? De signature geur van Nivea? Zo ruiken deze producten. I love it! Hele slimme zet van Nivea, want ik denk dat ik niet de enige ben die deze geur wel kan waarderen 😉

De vormgeving van de producten vind ik vrij basic, maar voor mij is dit prima! Het had van mij niet perse anders gemoeten, dus je hoort me niet klagen 😉

Shampoo

Dit zegt Nivea :

• Verzorgt intensief voor zacht en soepel haar
• Reinigt mild
• Beschermt het haar door de doorkambaarheid te verbeteren
• Herstelt de eerste tekenen van beschadiging, waardoor je haar sterker wordt

De shampoo is lichtelijk aan de dunne kant, maar niet zo dun dat hij gelijk van je hand afdruipt. Deze shampoo schuimt goed en reinigt mijn haar op een fijne manier. Ik heb ooit ergens gehoord dat je je haar in principe 2 x zou moeten wassen. Één keer om te reinigen en vervolgens nog een keer om te verzorgen. Sindsdien doe ik dit braaf. Het bevalt me wel 😉 en met deze shampoo is het echt geen straf!

Conditioner

Dit zegt Nivea :

• Verzorgt intensief voor zacht en soepel haar
• Versterkt het haar door het te herstellen van binnenuit
• Beschermt het haar door de doorkambaarheid te verbet

De conditioner heeft exact dezelfde geur als de shampoo, lekkerrr! De dikte van de conditioner is precies goed. Niet te dik en niet te dun. Ik heb altijd een hekel aan te dunne conditioners. Gelukkig is deze wel prettig en glijdt niet uit mijn haar. Na gebruik heb ik vrij zacht haar wat ook nog enigszins makkelijk te borstelen is. Niks op aan te merken!

Mijn mening

De geur is super lekker, maar dat was volgens mij al duidelijk 😉 De werking van de producten is prima. Ze doen gewoon wat ze moeten doen, reinigen en verzorgen. Na gebruik van alleen de shampoo is mijn haar al redelijk zacht, pluspunt. De conditioner zorgt voor net wat meer verzorging. Na gebruik zijn mijn haren een klein beetje beter door te borstelen. Verwacht geen wonderen! Als je mega zacht haar wil zou je wellicht beter voor een masker kunnen kiezen. Dat werkt vaak nét wat beter hiervoor. Wat ik fijn vind aan deze producten is toch echt vooral de geur. Als shampoo en conditioner mijn haar goed schoon maakt, goed verzorgd en lekker zacht maakt ben ik al gauw tevreden. Maar als er ook nog een heel lekker geurtje aan zit ben ik helemaal blij. De geur blijft de hele dag nog hangen, ik zit de hele dag nog aan mijn haar te snuffelen… Oeps!

Prijs en verkrijgbaarheid

Voor de shampoo en conditioner betaal je normaal € 3,79 per stuk. Deze producten zijn gewoon te koop bij de drogist en in diverse supermarkten.

Tip

Bij Kruidvat is alle Nivea nu 2 + 2 gratis t/m 5 februari.
Bij Trekpleister is alle Nivea nu 3 voor € 5,- t/m 12 februari


Door admin