• 04/07/2022

It’s review time again! En vandaag een keer geen beauty review, maar een heuse gadget-review! Want dat is deze toffe bluetooth speaker van Nude Audio. En als kers op de taart mag ik ook nog zo’n zwart toppertje weggeven aan één van jullie. Al benieuwd?

Ik heb al een keer eerder een item mogen reviewen van GSMpunt. Hierover was ik ook zeer tevreden. Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden en daarnaast heb je je bestelling snel in huis. Iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind.


Wat een mooi, handig en compact item is dit. And the best part is; deze speaker is draadloos. Geen gepruts met kabeltjes die in de knoop raken. Elk apparaat met bluetooth kun je koppelen aan deze speaker. Dus je kan ‘m ook muziek laten afspelen via je tablet bijvoorbeeld. Pluspunt!

De Super M speaker wordt geleverd in een plastic box waardoor je zeker weet dat hij goed en veilig bij jou aankomt. Ook zit er een koord aan waaraan je ‘m kunt ophangen of vasthouden.

Uiterlijk
Mooi en compact. Dat is deze bluetooth speaker zeker. En de kleur zou je misschien als saai en/of mannelijk kunnen bestempelen, maar daar ben ik het niet mee eens. Zwart is een kleur die gewoon altijd goed is. Ook de afwerking is netjes en de speaker ziet er degelijk en kwalitatief goed uit. Dat belooft wat!

In de test
Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik kon verwachten. Ik bedoel, wat voor geluid zou er uit zo’n klein ding kunnen komen?! Nog geen 10 minuten na ontvangst besloot ik de speaker uit te testen. Ik scheurde nog net niet de doos in  tig stukken, maar benieuwd was ik wel.

Wow, wat een geluid. Uit zo’n klein apparaat? Kan dat? Nou en of! Helder geluid, echt niks op aan te merken. And the good news is, deze speaker kun je lekker hard zetten. Zin in een badkamerconcert? Daar is ie uitermate geschikt voor!

Je laadt de speaker op via de meegeleverde USB-kabel. Geen gedoe met opladers!

Conclusie
Ik ben super blij hiermee. In eerste instantie twijfelde ik even of deze speaker vaak zou gebruiken. Aangezien ik er op dit moment ook geen ‘mis’ in mijn leven. Toch vind ik het een leuke aanvulling. Het douchen wordt een stuk gezelliger (voor de buren minder leuk) met de Move Super M speaker. Het formaat is goed, het geluid is helder en de batterij gaat ook lekker lang mee.


Heb jij ook zin om uitgebreid in de douche mee te bléren met je lievelingsmuziek? Doe dan vooral mee met deze winactie door een aantal eenvoudige stappen uit te voeren.
Wat moet je doen om kans te maken?

Verplicht
– volg Simplynspecial via Bloglovin’ en save dit bericht
– laat in een reactie weten dat je meedoet
– laat een geldig mailadres achter

Extra kans
– volg Simplynspecial via Facebook (+1)
– volg Simplynspecial via Twitter (+1)
– volg Simplynspecial via Instagram (+1)

Deze winactie loopt tot en met 4 oktober. In de week van 5 oktober zal ik de winnaar per mail op de hoogte stellen. Reageer binnen 3 dagen, anders kies ik een andere winnaar uit. Good luck!

Geen geduld om te wachten op de uitslag en wil je verzekerd zijn van zo’n speaker? Dan kun je ‘m natuurlijk ook gewoon meteen in je digitale winkelmandje gooien. Je kunt er ook terecht voor allerlei andere items. Telefoonhoesjes voor de nieuwste Iphone XS? GSMpunt heeft het.