• 04/07/2022

Retro is weer helemaal hip! En ondanks dat ik niet per definitie hou van alles wat retro is, heb ik nu toch een mooi pareltje ontdekt. Een retro horloge van Casio met een bruin leren bandje. Ben je benieuwd naar de details en waar jij dit toffe horloge kunt scoren? Lees dan mee!

Toen ik een paar weekjes geleden een mail ontving met de vraag of ik een horloge wilde uitzoeken op de site van Lucardi was ik dol enthousiast! Wie? Ik? Benaderd worden voor een samenwerking voelt nog steeds ontzettend speciaal en leuk. Omdat ik het wel bij mij en mijn blog vind passen was ik al vrij snel online aan het neuzen. Mijn oog viel meteen op dit horloge met het bruine leren bandje.

Ik ben niet iemand die dagelijks een horloge om heeft. Puur om het feit dat het met mijn werk niet mag, en ik daar in de avond niet altijd nog aan denk. Toch ben ik dol op horloges en sieraden in het algemeen. Zoiets kan je look net de finishing touch geven! Toen het horloge binnenkwam schrok ik een beetje van het formaat. Ik had hem wat groter verwacht hihi. Toch vind ik het alles behalve misstaan, integendeel. Bij mijn dunne polsen zijn grote horloges vaak wat ‘lomp’, en dat is bij deze absoluut niet het geval. Yes!

Handige productspecificaties
– bandje van echt leer
– stopwatch-functie
– 2 jaar garantie
– datum op uurwerk
– niet te groot uurwerk

Ik ben super blij met dit horloge! Naar mijn mening straalt het horloge echt luxe en kwaliteit uit. De combinatie van goud en bruin vind ik ook erg geslaagd. Als je zo’n horloge hebt kun je met recht zeggen dat je iets anders hebt 😉 Ik heb er tot nu toe alleen maar positieve reacties op gehad. We zijn de laatste dagen dan ook onafscheidelijk hihi.

Wil jij nu ook zo’n mooi retro model horloge shoppen kun je terecht bij Lucardi. Als je het spannend vind om online te shoppen kun je natuurlijk ook gewoon een bezoekje brengen aan de winkel. Dit horloge kost € 44,90.