• 04/07/2022

Hallo, vandaag een nagellakje. Ik ben normaliter blogster van YustSoMe, maar soms kom ik bij anderen op bezoek. Vandaag laat ik jullie swatches zien van de Rimmel nagellak die ik opgestuurd kreeg van een andere blogger. Ik ben zelf een echte nagellak addict en verzamel ze. Nu was mijn collectie een stuk groter, maar helaas kon ik niet uitbreiden en heb ik besloten om mijn stash te beperken tot maximaal 500/600 nagellakken.


Maak kennis met de nieuwe Rita Ora 60 Seconds Chameleon nagellak!

  • Ultra glanzende trendy kleuren, aan te passen op jouw stemming
  • Sneldrogend, tot 10 dagen houdende colour en shine

Kies jouw stijl!

Van pastels tot aan fluorescerend roze of lieve 3 metallic-achtige lakken? De keuze is reuze in dezenieuwe collectie van Rimmel London.

451 | Partners in Lime

De eerste kleur die ik erbij pakte om te swatchen. Ik ben helemaal geen type voor dit soort kleurtjes. En geeltinten? Ik zal mar zwijgen. Goed, ik zal mijn eigen voorkeur aan de kant schuiven en deze lak swatchen. Mijn nagels gelakt in een basecoat en daaroverheen kwamen 3 laagjes nagellak. Ik merkte dat het niet lekker pakte en was na 3 laagjes nog niet tevreden. Echter ik heb geen 4e gelakt, omdat ik weet dat Nederlandse dames niet meer dan 3 laagjes willen, we zijn wat dat betreft echt verwend, ik weet dat in Amerika 4 of 5 heel normaal is.

De kleur lijkt gelig ipv lime, dus de naam is een beetje verkeerd gekozen, bij lime denk ik tenminste aan felgroen.

804 | Naked Glass

De tweede keur lag al wat meer in mijn smaak. Nude tinten doen het vaak wel leuk. En kunnen voor elke gelegenheid ingezet worden. Ook hier merkte ik weer dat 3 laagjes net niet voldoende waren en ik her en der een beetje kale plekjes zag.

Deze tint stond mij gelukkig heel mooi bij mijn huidskleur. En ja dit is een sjieke naar het paars neigende tint.

852 | Too Cool

De laatste pasteltint is een hele mooie licht blauwe tint. Ik ben dol op blauw en kijk dat scheelt dan voel je je toch al wat meer op je gemakt tijdens het lakken. Wat jammer is, ik heb nu een andere basecoat gepakt, omdat ik die ervan verdacht had om zo bagger te functioneren als ondergrond… helaas pindakaas, ook hier is het na 3 laagjes nog niet lekker gelakt.

Door het lamplicht is deze tint wat witter uitgevallen en ik moet zeggen dat het dus in het echt een tikje meer blauw bevat.

813 | Chrome-tastic

Wat? He? Ik heb deze toch? Maar dan van een ander merk…Manhattan en laat ik die nou toevallig van de week op mijn eigen site geswatched hebben..

Beide lakken zijn van het metallic soort en hier dien je rekening te houden met wat streepvorming. Gelukkig lakte deze wel erg fijn en kon ik met twee laagjes al zeer tevreden zijn.

Nailart

Omdat ik baalde van de mindere kwaliteit van de 3 pasteltintjes, wilde ik ze toch nog een keer laten stralen in een nailart. Ik maakte gebruikt van de Distressed techiek. Super Easy… maak je kwastje bijna droog (afvegen aan je potje) en ga er dan met een grove beweging over je nagel heen. 1 streek is voldoende. Je kunt er net als mij een patroon mee maken.

Je ziet minimaal het kleurverschil tussen de pastels, maar het is er wel degelijk! Met een striper (Etos) zette ik nog zwarte veegjes zodat het beter bij mijn outfit (ik draag veel zwart) zou passen. Er overheen een mooie glitterlak van Beauty-ill en mijn nagels zien er weer tiptop uit.
Prijs: 3,99 per stuk te koop bij Kruidvat | Bol.com | Douglas | Trekpleister | Etos | Wehkamp