• 01/07/2022

Hoewel ik liquid lipsticks erg mooi vind draag ik ze zelf niet vaak. Waarom? Omdat ze vaak zo uitdrogend zijn en niet fijn aanvoelen op mijn lippen. Daarom blijf ik op zoek naar dé perfecte liquid lipstick. Eentje die fijn aanvoelt en mijn lippen niet uitdroogt. Of de Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Color aan mijn eisen voldoet? Dat lees je in mijn review van vandaag!

Als het gaat om lipproducten gaat mijn voorkeur uit naar een matte finish. Ik vind dit vaak het mooiste en over het algemeen is de houdbaarheid ook het langste. Als ik naar mijn stash kijk dan heb ik vooral matte lipsticks, met een paar liquid lipsticks. Toch draag ik de liquid lipsticks niet vaak. Ik kan er niet zo goed aan wennen.. Mijn lippen worden mega droog, en je voelt het ook echt heel goed zitten op je lippen. Niet zo mijn ding…

Toch kan ik het niet laten om af en toe toch een nieuwe aan te schaffen in de hoop dat ik eindelijk een fijne zal vinden. Ik had de hoop al bijna opgegeven… Tot ik de Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Color ontving. Stiekem heb ik dus al een beetje verraden wat ik ervan vind.. 😉

Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Color

Uit het persbericht : “Durf een statement voor je lippen te maken! Rimmel London introduceert Stay Matte Liquid Lip Colour, een nieuwe vloeibare lipstick met een hoge kleurintensiteit en een fluwelige matte finish die lang blijft zitten en prettig is om te dragen. Tuit je lippen voor ‘Boldness that stays on’.

Elke london girl met gevoel voor stijl weet wat het belang is van een lipstick die eruit springt. Het is het geheime wapen van jouw onbeschaamde zelfvertrouwen. Vanaf nu kun je eindelijk genieten van een matte kleur die blijft zitten en niet droog aanvoelt. Vanaf nu ben jij de baas over jouw lip-look.

De Stay Matte Liquid Lip Colour geeft gelijk met het eerste laagje een ongelofelijke in het oog springende kleur die die wel twaalf uur blijft zitten. Je zult geïmponeerd zijn door de volledige dekking en indrukwekkende duurzaamheid; deze kiss-proof, touch-proof en waterproof vloeibare lipstick is opgewassen tegen jouw non-stop lifestyle zonder dat het vervaagt of uitloopt. En de lichtgewicht textuur voelt zo prettig aan dat je het na het aanbrengen gewoon vergeet.

  • langhoudende matte kleur die niet droog aanvoelt
  • high-impact kleur al bij het eerste laagje
  • blijft wel 12 uur zitten
  • kiss-proof, waterproof en touch-proof
  • extreem comfortabel, lichtgewicht textuur

Klinkt veelbelovend! Een houdbaarheid van 12 uur, vind ik best knap. Misschien als je niets eet, maar anders vind ik het wel enorm lang.

Mijn mening

Heel veel hartjes voor deze Stay Matte Liquid Lip Color! Je voelt het bijna niet zitten, zo fijn. Het plakt niet, het droogt niet enorm uit en velletjes worden ook niet extreem geaccentueerd. De formule is gewoon heel fijn en creamy. De houdbaarheid is ook super, zo’n 6 uur houdt hij het wel vol op je lippen. Als je vettig eet dan is ie wat sneller verdwenen, maar een klein hapje en drankje overleefd de Stay Matte Liquid Lip Color wel. Ja, ik ben echt ontzettend enthousiast. Voor mij zijn dit echt de fijnste liquid lipsticks die ik ooit heb geprobeerd. Nog fijner dan lip creams van NYX.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Color is te koop voor € 6,99 bij diverse drogisterijen.