• 01/07/2022

Mocht je mij nog niet kennen, ik blog voornamelijk over nagellak. Mijn motto is dan ook, je kunt nooit genoeg nagellak proberen. De Super Gel lijn van Rimmel London belooft een salon manicure kwaliteit en dat wilde ik maar al te graag testen.

Aanbrengen van deze nagellak is heel makkelijk. Er zit namelijk al een basecoat in de kleur verwerkt, je begint dus meteen met 2 laagjes aan te brengen van de kleur. Hierna is het tijd om de top coat aan te brengen, deze zorgt voor een mooie glans en hierdoor blijft je nagellak ook langer mooi zitten. En dat willen we toch allemaal!

Rimmel London Super Gel – 082 Purple Splash

De eerste kleur die ik laat zien is Purple Splash. Purple Splash is een prachtige pastel paarse kleur, perfect voor zonnige dagen. Met 2 dunne laagjes dekt deze lak al. De substantie is trouwens ook heel fijn om mee te werken. Je kunt netjes werken, door het afgeronde kwastje, en de nagellak loopt niet in de nagelriemen. 

Rimmel London Super Gel – 045 Flamenco Beach

Iedere vrouw moet een rode kleur nagellak hebben, maar dat is mijn mening. Het is eigenlijk net zoals lipstick, een perfecte rode kleur kan altijd! Deze rode kleur is duidelijk aanwezig en knalt van je nagels. Binnen 2 laagjes was de lak compleet dekkend.

Mijn mening

Na het aanbrengen van de top coat kwam er een duidelijke glans naar voren. Wat ik ook heel belangrijk vind is de droogtijd van een nagellak. Ik ben namelijk zo ongeduldig dat ik meteen weer iets wil gaan doen. Gelukkig was het bij deze nagellak geen probleem. Allebei de kleuren waren binnen een paar minuten compleet droog.

Of het echt een salon manicure kwaliteit is, ik vind van niet. Na 3 dagen begon de nagellak namelijk al los te laten. Dit hangt natuurlijk wel af van hoe sterk je nagels zijn, dus dit is bij iedereen verschillend. De glans was nog wel duidelijk aanwezig!

Zou ik de Super Gel lijn van Rimmel London aanraden? Ja, uiteindelijk wel. Ook al blijft het bij mij niet super lang zitten, na een paar dagen wil ik meestal toch een ander kleurtje op dus dat komt goed uit. De glans is prachtig, de lak is makkelijk aan te brengen en droogt snel dus eigenlijk alleen maar pluspunten.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Rimmel London Super Gel is o.a. te koop bij Kruidvat voor €7,99 per stuk.