Geen widgets gevonden in de zijbalk
Review | St. Ives Apricot scrub + winactie

It’s review-time again! Tot voor kort was het merk St. Ives voor mij nog onbekend. Vandaag laat ik je kennismaken met deze scrub en deel ik mijn bevindingen. Het schijnt namelijk Amerika’s nummer 1 scrub-merk te zijn. Als je wil weten of ik het hiermee eens ben moet je vooral even verder lezen. Leuke bijkomstigheid; ik mag er één weggeven!

Alweer een tijdje geleden werd ik benaderd door de webshop Exclusivescents of ik wat nieuws wilde proberen. Al twee keer eerder heb ik items uit deze webshop geprobeerd, zowel de Lady Speed Stick, als de Suave deostick. Zo zie je maar, je hoeft niet persé naar Amerika af te reizen om deze fijne producten in huis te halen. Één klik op de muis, en de rest gaat – zo goed als – vanzelf 🙂

Ik mocht deze keer de St. Ives Apricot scrub proberen. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit gehoord van dit merk, maar omdat mijn huid wel een opknapbeurt kon gebruiken wilde ik het maar al te graag proberen. Deze scrub zou goed moeten werken als je last hebt van acné en zou je poriën moeten verfijnen. Dit klinkt veelbelovend.


Verpakking
De verpakking is niet heel bijzonder, maar is gewoon prima. Ik ben groot fan van tubes. Makkelijk te doseren en hygiënisch. Top!

Geur/substantie
De geur is lichtzoet met een vleugje perzik. Ik vind dit wel een aangenaam geurtje. De substantie is wat dikkig, maar dat vind ik wel prettig. De scrub loopt niet zomaar van je gezicht af. Op bovenstaande foto kun je goed zien hoe de substantie is van de St. Ives Apricot scrub. De scrubkorrel is wat aan de grove kant voor het gezicht, maar als je niet als een malle gaat scrubben geeft het geen problemen ;).

Wat belooft het
– minder zichtbare poriën
– acné behandeling

Mijn mening
Ik heb hier gemengde gevoelens bij. Dit komt omdat ik het lastig vind om te beoordelen of/wat deze scrub nu heeft gedaan voor mijn huid. In deze scrub zit salicylzuur verwerkt. Hiervan weet ik dat het gebruikt wordt tegen puistjes en onzuiverheden. Toch heb ik ook gehoord dat teveel scrubben helemaal niet goed als je last hebt van puistjes. Hierdoor kun je deze namelijk ‘openen’ en het gebied hieromheen besmetten als het ware. Nu is dat bij mij niet het geval, ik heb voornamelijk last van puisten/ontstekingen die echt van binnen zitten.

Ik heb met de scrub opgebouwd, zoals ook op de verpakking wordt aangeraden. Ik begon met om de dag 1x, en heb dit opgebouwd naar tweemaal per dag. Dit leek mij meer dan voldoende. Toch kan ik niet zeggen dat het echt wat (positiefs) heeft gedaan voor mijn huid. Mijn huid werd niet slechter, maar ook niet zichtbaar beter helaas. Ik vind het lastig te zeggen of dit nu aan het product ligt of aan de omstandigheden. Stress kan bij mij namelijk ook een rol spelen.

Verkrijgbaarheid
Online via de webshop van Exclusivescents voor € 8,95.


Winactie-alert! 

Wat kun je winnen
– 1 tube St. Ives Apricot scrub

Voorwaarden (verplicht)
– volg Simplynspecial via Bloglovin’ en geef dit artikel een hartje (like)
– reageer hier onder dit bericht en laat een geldig mailadres achter

Extra kansen 
– volg mij op Twitter en tweet het volgende; “ik maak via @simplynspecial kans op St. Ives Apricot scrub van @exclusivescents” (+3)
– volg mijn blog via Facebook (+2)
– volg mij via Instagram (+1)

Deze winactie loopt tot en met 4 december. Hierna zal ik de winnaar een mailtje sturen.


Door admin