Geen widgets gevonden in de zijbalk
Review | Stijlborstel van Brushly

De stijlborstel is een nieuwe hairtool die op dit moment overal opduikt. Op diverse social media zie je ze voorbij komen. Maar nu de grote vraag, is deze borstel top of flop? Ik testte hem uit en vertel je uitgebreid mijn mening 😉

Zo’n 2 weken geleden ontving ik van Brushly een stijlborstel om te reviewen. Ontzettend benieuwd was ik, aangezien ik al een hoop positieve dingen heb gelezen over deze stijlborstel. Ik maak geregeld gebruik van mijn stijltang, dus ik was heel benieuwd of deze borstel hetzelfde resultaat zou geven. Ook wilde ik weten of makkelijker en sneller werkt dan een stijltang. Inmiddels heb ik de stijlborstel meerdere keren kunnen gebruiken en heb ik een goede mening kunnen vormen om er een review over te schrijven.

Brushly
Op de website van Brushly draait het maar om 1 ding; de stijlborstel! Brushly is dé leverancier en importeur van betaalbare stijlborstels. Omdat Brushly in direct contact staat met de fabrikant krijgen wij kwaliteit voor betaalbare prijzen. Sounds good!

Mijn stijlborstel werd geleverd in een doos, en daar omheen zat een doos van Brushly. Het was netjes verpakt en kwam heelhuids aan. Top!

De borstel
Ik heb gekozen voor een witte stijlborstel, maar je hebt ook nog een zwarte en een roze variant. De stijlborstel ligt prettig in de hand en voelt gelukkig niet te zwaar aan. Er zitten 3 knopjes op; een aan/uit knop, een + en een – knopje. Hiermee kun je de temperatuur regelen.

Gebruik
Begin uiteraard met het aanzetten van je stijlborstel. Hiervoor druk je op de ‘aan-knop’. Vervolgens moet de borstel even opwarmen. Op het display kun je precies zien welke temperatuur je stijlborstel heeft, handig. Je zult zien dat je stijlborstel binnen no time is opgewarmd en klaar voor gebruik is.

Je borstelt door je haar, en met je andere hand houd je de onderkant van je haar vast. Tijdens het borstelen krijg je dus wat weerstand waardoor de borstel extra goed zijn werk kan doen. Doe dit wat langzamer dan met een gewone borstel. Gelukkig voelt deze borstel niet zo heet als een stijltang, dus als de pinnetjes een keer tegen je hand of vinger aankomen zul je je niet meteen verbranden.

Tips
– Gebruik de borstel altijd op droog haar.
– Voordat je begint met stijlen kun je het beste een heat protector gebruiken.
– Gebruik een serum of ander product na het stijlen.

Mijn mening
Ik vind de stijlborstel erg handig in gebruik. Het maakt mijn haar stijl op een wat natuurlijkere manier. Binnen een paar minuten valt mijn haar mooi stijl en heeft het net een beetje extra glans. Voor mijn gevoel is deze manier van stijlen een stuk minder schadelijk dan wanneer je je haar tussen 2 hete platen gaat stoppen. Het effect is iets minder aanwezig dan wanneer ik een stijltang gebruik. Wel valt mijn haar dan een stuk natuurlijker en heb je niet zo’n super-super stijl effect. Het is dus maar net wat je met je haar wil bereiken. Nu heb ik geen krullen en slechts een beetje slag, dus het effect zal wellicht ook afhankelijk zijn van je type haar.

Pluspunten
– het haar wordt op een natuurlijkere manier gestijld
– het voelt minder schadelijk voor je haar dan een stijltang
– het gaat ongeveer net zo snel als met de stijltang

Ik vond het heel lastig om minpunten te bedenken. Ik heb tijdens het testen geen dingen opgemerkt die mij storen of die ik vervelend vond.

Prijs en verkrijgbaarheid
Deze stijlborstel is online te koop via Brushly. Hiervoor betaal je tijdelijk € 49,95. Bestel vandaag en de borstel wordt de volgende dag verstuurd!


Door admin