Geen widgets gevonden in de zijbalk
Review | Styletone box december

Deze week viel er een leuk pakje in de brievenbus! Mijn allereerste Styletone box, de december editie. Zou het spreekwoord waar zijn? Save the best for last…?!

Op verschillende blogs komen de meest uiteenlopende boxen voorbij. Je kunt het zo gek niet bedenken en er bestaat een box voor. Zelfs voor huisdieren zijn er boxen tegenwoordig, zo heb ik bijvoorbeeld al een keer de Woefbox op mijn blog laten zien.

Nu mocht ik de Styletone box uitproberen, super tof! Ik heb deze namelijk al meerdere keren op diverse blogs voorbij zien komen en ik was heel enthousiast. Met zo’n box is het wel altijd een verrassing wat je krijgt. En dit betekent ook dat het twee kanten op kan, of de inhoud bevalt je, of niet 😉

De Styletone box is dus een box met verschillende make-up en beauty producten. Voor € 12,50 heb je eenmalig zo’n box in huis. Mocht je dit voor een langere periode willen dan ligt de prijs wat lager. Deze box is gevuld met producten met een waarde die vaak vele malen hoger ligt dan de prijs die je betaald voor deze box. Score! Nadeel kan dus zijn dat er items bijzitten die je niet zal gebruiken. Hou je van verrassingen? What are you waiting for 😉

Good to know
– deze box past door de brievenbus!
– dierproefvrij

Ik was zo benieuwd! En het vervelende was, ik kon dus niet op mijn gemak even neuzen voordat ik voordat ik foto’s heb geschoten hihi. #bloggerproblems…

Deze december box is volgens Styletone gevuld met party essentials. Let’s get this party started!

Nagellak Paese – € 6,00
Wauwie! Dit is nog eens een bijzonder kleurtje. De kleur scoort zeker bij mij. Ik ben al heel benieuwd hoe de kwaliteit en houdbaarheid hiervan is.

Black head ex – pore strip (masker) – € 10,00
Allereerst; wat zijn die zakjes verschrikkelijk om mooi vast te leggen haha. Ik heb hier veel goeds over gelezen, dus ik ben erg benieuwd wat deze wonderzakjes voor mijn huid kunnen doen.

Hikari oogschaduw palette (Halle) – € 14,50
Ook zat er een oogschaduw palette in mijn box in mooie, niet te opvallende kleuren. Ja, deze kleuren zie ik mezelf wel dragen.

Gleam body radiance € 15,00
Dit is denk ik wel zo’n product waar ik niks mee ga doen. Body radiance, nog nooit van gehoord. Ik denk dat het een soort van lotion is die een mooie glow geeft op je huid? In het boekje staat dat je dit product moet mengen met je foundation.. Apart!

Starlooks luxe longwear eyeliner pen – € 18.50
Deze eyeliner pen ziet er op het eerste gezicht prima uit. Het is een aubergine kleur eyeliner pen die lang zou moeten houden, ik ben benieuwd. De kleur vind ik in ieder geval mooi.

Mijn mening
Ik vind het een hele leuke, eerste box. De inhoud is divers en ik denk dat ik hier wel iets mee kan. Vooral de nagellak en het oogschaduw palette vind ik mooi. De maskers ga ik ook snel proberen want daar ben ik heel benieuwd naar. Alleen nog even chinees leren aangezien er verder niets anders opstaat, behalve de naam 😉

Ja, ik ben positief verrast!


Door admin