• 01/07/2022

Oh jongens, ben ik de enige die al aan het aftellen is naar de feestdagen? Ik ben echt een gezelligheidsmens dus het kan mij niet snel genoeg gaan. De mooiste kerstcollecties verschijnen nu ook langzaam in de winkels en dat versterkt mijn gevoel alleen maar. Als je nog items zoekt die wel een plekje op je wishlist verdienen moet je vooral even verder kijken. Ik wil alleen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele impulsaankopen die hieruit zullen volgen 😉

Eerlijk is eerlijk, cadeautjes krijgen is leuk. Maar voor mij gaat het om het totaalplaatje. Kerst staat voor mij gelijk aan – veel te veel – lekker eten, gezelligheid met familie, cadeautjes, en gewoon het samenzijn. Oh, en de All you need is love kerstspecial natuurlijk 😉 Kaarsjes aan, kerstversiering in huis, een mooie kerstboom… Love. It. Ik kijk nu dan ook al uit naar de feestmaand! Om me heen en in de winkels druppelen de kerstitems en kerstcollecties ook langzaam binnen en ik word er heel hebberig van. Des te leuker dat ik geheel onverwacht een leuk pakketje ontving met een paar items van The body shop uit de kerstcollectie #PlayForPeace. Vandaag vertel ik je er alles over.

#PlayForPeace

Info vanuit The Body Shop : “Maak het kind in jezelf wakker. Laat al je zorgen los, zet je verstand op nul en neem de tijd om te spelen! Breng tijd door met familie of vrienden en laat je meeslepen door de magie van Kerst. Laat de fun in jezelf opborrelen door het meest verrijkende spel te spelen.

The Body Shop is een samenwerkingsverband aangegaan met International Alert om jonge vluchtelingen te helpen zich weer kind te laten voelen. De organisatie heeft als missie om een vreedzamere wereld te creëeren, een wereld waarin iedereen gelukkig is en veilig kan leven. International Alert werkt in het bijzonder samen met Syrische vluchtelingenkinderen met als doel ze hun een glimlach terug te geven. Bij aanschaf van cadeau uit de seizoenscollectie van The Body Shop, help je het ‘PEACE PLAY PROJECT’ te financieren, zodat vluchtelingenkinderen in Libanon een veilige plek hebben om te spelen en te herstellen.

The Body Shop pakt dit jaar groots uit met een nieuwe collectie kerstcadeaus vol verrassingen. Sounds good! En wat mij betreft ook een win-win situatie. Shoppen en tegelijkertijd ook nog een goed doel ondersteunen, beter kan niet, toch?! Je kunt natuurlijk ook voor een andere shoppen, maar ik kan me voorstellen dat je het liever zelf houdt 😉 Anyhow, we vinden het allemaal fijn om een goed doel te ondersteunen en een ander
– of onszelf – te verwennen, dus als dit zo makkelijk wordt gemaakt dan is de keuze snel gemaakt. Ik heb in ieder geval mijn hart verloren aan nog een paar items, dus je begrijpt dat ik alvast aan mijn verlanglijstje ben begonnen en hier al een paar items van The Body Shop op staan…

Cadeauset Matte Lip Collection

Mijn allereerste lipproducten van dit merk, spannend hoor! Helemaal leuk dat ik meteen een limited edition ontving, namelijk in samenwerking met House of Holland in geweldig leuk – hysterisch – blik. Hierin vind je 3 kleuren : Nairobi Camellia, Mauritius Dahlia en Windsor Rose. Twee hiervan zou ik zelf hebben gekozen, de paarse (Mauritius Dahlia) vind ik wat spannender. Maar hey, soms moet je even buiten je comfortzone stappen..

Op de swatch lijkt de donkerste kleur (Mauritius Dahlia) niet helemaal netjes en dekkend, maar zoals je op bovenstaande foto kunt zien is hier op je lippen niks van te zien. Hoewel ik even moet wennen aan deze kleur vind ik ‘m wel heel tof. Een keer wat anders dan anders! Wat ik ook nog even wil benoemen is de geur van deze matte lip liquid, deze viel me namelijk meteen op. Wanneer je dit product opent ruik je meteen een
zoet-fruitige geur 🙂 Lekker!

Powder Puff Shimmer

Een beetje extra ‘glam & glitter’ kunnen wij wel gebruiken met de feestdagen. Dan mag het allemaal een tikkeltje meer! Goed nieuws : deze mooie highlighter poeder is perfect om je decolleté en schouders van een mooie glans te voorzien. Houd je daar niet van? Dan staat dit product ook geweldig tussen je beauty spulletjes 😉 gewoon, voor de sier. Dit is echt een product uit de categorie “bijna te mooi om te gebruiken”. Ik was mega benieuwd naar deze powder puff shimmer, ik vroeg me af hoe de glans zou zijn en wat voor effect je hiermee kunt creëren. IK BEN OM! Dit product smelt als het ware samen met je huid en zorgt voor een hele mooie glans. Je kunt het verder opbouwen voor het gewenste effect, maar hiermee val je gegarandeerd op. Op een goede manier wel te verstaan!

Mijn mening

Volgens mij was het al duidelijk, ik ben hartstikke enthousiast. Aan alles is gedacht, maar vooral de vormgeving vind ik tof. Het blik in vorm van lippen, de prachtige powder puff.. Lekker hysterisch en opvallend, daar hou ik van! De matte lip liquids zijn super fijn en voelen niet droog op de lippen aan. Gegarandeerd mooie lippen voor een aantal uur, zonder uit te drogen. In deze set zitten 3 hele diverse kleuren waarmee je lekker kunt afwisselen. Een heel leuk cadeau, als je het mij vraagt. De powder puff slimmer is net zo mooi om te zien. Niet alleen de verpakking, maar ook het product op je huid. Geen grove glitters, maar een hele mooie glans. Prachtig! And last but not least : dat je met het kopen van deze producten ook nog een goed doel steunt is toch de spreekwoordelijke kerst op de taart als je het mij vraagt. #Playforpeace is een heel mooi initiatief.