• 04/07/2022

Trind komt met een hele mooie en diverse voorjaar- en zomercollectie. ‘Riviera Life’ bestaat uit 6 prachtige kleuren die niet alleen mooi zijn, maar tegelijkertijd ook je nagels verzorgen. Kijk je mee?

Nu de zon wat meer van zichzelf laat zien en de temperaturen stijgen spelen ook merken hierop in. De meest vrolijke en felle voorjaar- en zomercollecties duiken overal op. Ik kan niet wachten tot het zover is! Ook Trind heeft hierop ingespeeld en komt met een nieuwe lente- en voorjaarscollectie. De ‘Riviera Life’ is geïnspireerd op de Franse Riviera waar je betoverd wordt door zon, zee en strand.

Lucky me, want ik mocht de gehele collectie ontvangen om te reviewen voor jullie! Ik was razend benieuwd aangezien dit tevens mijn eerste kennismaking met dit merk was. Ondanks dat ik nog geen producten van Trind heb geprobeerd, heb ik het merk al wel bij diverse bloggers voorbij zien komen. Excited!

De ‘Riviera Life’ collectie bestaat uit totaal 6 kleuren. Namelijk :
– Summer cloud
– Oh Bardot!
– Tropezian Sunset
– Meet me in Nice
– Lavender Fields Forever
– Mediterranean Sea

Als eerste droeg ik ‘Oh bardot’ op mijn nagels. Dit is een hele zachte roze kleur die het ontzettend goed zal doen bij een gebruinde huid. Hoewel dit lakje niet volledig zal dekken, vind ik het een heel mooi en lieflijk kleurtje. Voor het mooiste effect heb ik 3 lagen gebruikt. Op mijn nagels begon het na zo’n 3 of 4 dagen te chippen.


Vervolgens probeerde ik ‘Lavender Fields Forever’. Een kleur die mij meteen deed denken aan ‘Flowerista’ van Essie. Na zo’n 2 lagen is dekking goed, maar ik heb toch 3 lagen aangebracht.

Meet me in Nice is echt een kleurtje waar ik vrolijk van word. Deze ga ik er zeker nog vaak bijpakken.

Summer Cloud is een niet volledig dekkend witte kleur. Dekkend of niet, ik vind ‘m gaaf!

Mediterranean Sea is een diepblauwe kleur en onderscheid zich echt een beetje van de rest. Dat maakt hem niet minder mooi, want ik vind het een hele stoere blauwe kleur.

Tropezian Sunset. Wat mij betreft is deze kleur op en top zomer.

Deze nagellak van Trind uit de Riviera lijn is beperkt verkrijgbaar en te koop voor € 10,12 en te vinden bij de Etos. Dus, wees er snel bij 😉