• 01/07/2022

Vogue. Bij mij roept het een hele hoop jeugdsentiment op. Hysterische printjes, mierzoet en vaak erg ‘kinderlijk’ vormgegeven. Niet alleen ikzelf ben ontzettend veranderd ten opzichte van hoe ik er als puber uit zag, maar ook Vogue heeft een heuse metamorfose ondergaan. Jep, Vogue is in een nieuw jasje gestoken! Vandaag laat ik het zien.

Niet alleen het uiterlijk, maar ook de naam heeft een upgrade gekregen! Vogue Women wordt Vogue Cosmetics. Onder deze naam wordt een compleet vernieuwde lijn geïntroduceerd met een aantal hele bijzondere – en luxe – ingrediënten, zoals puur diamantpoeder, bamboezijde en katoenolie. Niet alleen de ingrediënten moeten zorgen voor een ultiem luxe gevoel, maar ook de vormgeving is erop vooruitgegaan. Hoewel ik drukke printjes soms wel kan waarderen, vind ik de nieuwe vormgeving stukken beter!

Producten

De Glow & Shine shower foam is een heerlijk zachte foam en bevat kleine glittertjes. Het is een gel die binnen enkele seconden verandert in een romige foam. Echt een feestje onder de douche!

Deze 48H anti transpirant deo belooft je maar liefst 48 uur te beschermen tegen nare luchtjes. Persoonlijk vind ik dit altijd wat lastig testen aangezien ik dagelijks douche en dus ook opnieuw deo aanbreng. Ook zou je hierbij geen last moeten hebben van witte vlekken. Niets vervelender dan een schoon shirt uit de kast pakken en even later onder de witte vlekken te zitten. Test doorstaan! Ik heb mezelf niet opnieuw om hoeven kleden. En de belangrijkste vraag : heb ik gedurende de dag last van nare geurtjes? Nope! Pluspunt! Hoewel ik de laatste tijd vooral stick deo’s gebruik weet ik zeker dat deze niet komt te verstoffen hier 😉

Een douchegel met – wederom – subtiele glitters. Ik hou ervan! Deze douchegel is lekker creamy en voelt super zacht op mijn huid. Schuimt goed en verzorgd mijn huid, precies wat ik van een douchegel verwacht.

Last but not least de ‘bodylotion spray & go’. Een geschikt product voor wanneer je weinig tijd hebt, maar je huid toch wil hydrateren. Het product is vrij dun, maar als je weinig tijd hebt dan is dit ook de beste optie. Dan heb je namelijk geen tijd om eerst nog te wachten tot alles goed ingetrokken is 😉 De bodylotion hydrateert, maar verwacht geen wonderen. Mocht je echt een hele droge huid hebben dan kun je wellicht beter een body butter gebruiken. Nu heb ik hier in de zomer eigenlijk geen last van, dus voor mij is dit meer dan voldoende. Deze bodylotion bevat – net als de andere producten – glitters, hier moet je wel van houden. Voor dagelijks gebruik is het wellicht wat ‘heftig’, maar wanneer je een feestje hebt is dit wel tof!

Mijn mening

Ik ben erg te spreken over de producten die ik heb ontvangen. Hoewel dit de ‘Glow & Shine’ lijn is had ik dit niet direct geassocieerd met échte glitters. Deze producten bevatten namelijk hele fijne glitters! Toen ik voor het eerst de bodylotion spray had aangebracht schrok ik er een beetje van, hihi. Voor dagelijks gebruik vind ik het een beetje too much, maar voor bij een feestje of festival kan ik het wel waarderen 🙂 De foaming shower gel is ook erg fijn in gebruik. Dit is echt een gel die binnen no time verandert in een romige ‘milky’ shower foam. De cream shower is in principe vergelijkbaar met een douchegel – die ook glitters bevat – en net zo lekker ruikt als de rest van de producten. De deo uit deze lijn heb ik wel een aantal keer gebruikt om te testen, maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan deo sticks. Ik vind dit stukken fijner, en zeker wanneer ik net mijn oksels heb geschoren 😉 Toch is het voor mij een prima deo in gebruik, gedurende de dag heb ik geen last van nare geurtjes. Maar ik heb daar ook niet gauw last van, dus dat kan voor jou wellicht anders zijn.

Ik vind het een hele geslaagde vernieuwing! De producten zien er in mijn ogen nu veel beter uit waardoor ik er toch sneller naar zou grijpen bij de drogist.

Prijs en verkrijgbaarheid

  • Vogue Cosmetics Glow & Shine Bodylotion Spray & Go € 5,99
  • Vogue Cosmetics Glow & Shine Foaming Shower Gel € 4,99
  • Vogue Cosmetics Glow & Shine Cream Shower € 3,00
  • Vogue Cosmetics Glow & Shine Anti-transpirant € 3,39