• 01/07/2022

The Wetbrush vliegt je momenteel letterlijk om de oren 🙂 Ik zie deze leukerds steeds vaker opduiken en hoor dan ook voornamelijk positieve dingen over The WetBrush. Dat maakte me ontzettend nieuwsgierig, dus ik stond letterlijk te popelen om ‘m zelf ook te proberen. . Ik denk dat er meer mensen zijn die denken “wat maakt deze borstel nu zo bijzonder”?! Nou, daar ga ik in deze review wat dieper on in. Ben je benieuwd?

Mijn vriend zou zeggen “een borstel is een borstel”, maar goed, die heeft er ook geen verstand van, zullen we maar zeggen 😉 Ik denk namelijk dat een goede borstel een groot verschil kan maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je haar! Omdat ik op beautygebied niet achter kan blijven werd het hoog tijd dat ik dit zelf ging ervaren. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ontving de WetBrush in een hele stoere print en kon mijn geluk niet op.
Lets try!

WetBrush

Wat de WetBrush speciaal is het feit dat ze gebruik maken van Intelliflex borstelharen. Dit houdt in dat de borstelharen dun zijn, maar toch ook sterk en flexibel waardoor de WetBrush geschikt is voor alle haartypes. Je haar wordt niet alleen beschermd, maar ook de doorbloeding van je hoofdhuid verbeterd. Een borstel met een 2 in 1 werking!

Dit najaar komt WetBrush met 2 nieuwe collecties, namelijk de Tattoo Brushes en de Holiday Glitter Brushes. Als tattoo liefhebber ging ik natuurlijk voor het hysterische printje uit de ‘Tattoo Brushes’ collectie. Roze, met een – soort van – pantermotiefje en old school rozen. Love it!

Vooral in Amerika zijn ze populair, maar ik zie ze hier ook steeds vaker voorbij komen. Nog een reden waarom ik deze borstel zelf moest testen. Tja, ik ben nou eenmaal trendgevoelig…

Mijn mening

Ik vind het een hele fijne – en mooie – haarborstel. Het oog wil ook wat, nietwaar ;)? Ik ging voor een borstel uit Tattoo Brush collectie, alhoewel de Holiday Glitter Brush me ook heel tof leek. Met de WetBrush heb je wat betreft design wel echt iets bijzonders als je het mij vraagt. En het gaat er natuurlijk om dat de borstel goed zijn werk doet en makkelijk in gebruik is, maar een een mooi uiterlijk is ook niet geheel onbelangrijk.

Genoeg over het uiterlijk, laten we het hebben over het gebruik van de WetBrush! Daar kan ik heel kort over zijn, dit gaat namelijk hartstikke fijn. Binnen een handomdraai ben ik verlost van al mijn klitten en heb ik enkel nog een mooie bos met zachte lokken. Geen pluis, maar ook geen statische haren. Ideaal! Zeker in de wat koudere maanden heb ik al wat sneller van statische haren, maar gelukkig heb ik daar nu helemaal geen last van. De borstel doet gewoon wat ie moet doen, maar dan op een hele fijne manier.

En als ik jullie even een geheimpje mag verklappen : Ik heb normaal gesproken echt een hekel aan het borstelen van mijn haar. Dit deed ik ook vooral wanneer ik het net had gewassen, dus slechts zo’n 2 of 3 keer per week. Wanneer ik droog haar borstel wordt het vaak zo’n ontplofte bedoeling. Als jullie begrijpen wat ik bedoel. Sinds ik de WetBrush in huis heb borstel ik iedere avond mijn haren, met plezier zelfs. En geloof mij, dat wil wat zeggen.

Oh, en om antwoord te geven op de vraag “Is dit de Porsche onder de borstels”? Wat mij betreft wel. Als je kijkt naar gebruiksgemak, design en prijs dan ben ik super enthousiast. Dus zoek je nog wat leuks voor op je verlanglijstje… Just saying 😉

Prijs en verkrijgbaarheid

De adviesverkoopprijs van deze toffe borstel is € 14,95. WetBrush is onder andere te koop bij Douglas.